[陀B生活] 有沒有人驗NIFTY 或T21 -係仔, 但生出來是女?

有沒有人驗NIFTY 或T21 -係仔, 但生出來是女? E-mail 此主題給朋友

如題

回覆 引用 TOP

有可能,呢個可能性就係你最近輸過血,而捐血者係男性。仲有一個可能係剛剛生完男b不久再陀女b(六個月內)。呢兩種情況有機會導致你血液中有y染色體

引用:
原帖由 地盤女王 於 2018-6-4 16:32 發表

有可能,呢個可能性就係你最近輸過血,而捐血者係男性。仲有一個可能係剛剛生完男b不久再陀女b(六個月內)。呢兩種情況有機會導致你血液中有y染色體 ...
唔該哂. 咁我為由接受現實.

引用:
原帖由 hihisharon 於 2018-6-4 05:03 PM 發表

唔該哂. 咁我為由接受現實.
我不知幾羨慕,我T21都係仔

引用:
原帖由 mirandababy 於 2018-6-4 21:08 發表

我不知幾羨慕,我T21都係仔
我就係驗到仔,想要女

引用:
原帖由 hihisharon 於 2018-6-4 09:27 PM 發表

我就係驗到仔,想要女
我以為你驗到仔已經生左女!
咁無啦,學我死左條心
我仲要照親超聲波都大大抽
兩胎都係

你地會幾多週照T21?

引用:
原帖由 cpcmonday 於 2018-6-19 11:38 AM 發表

你地會幾多週照T21?
10+0

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpcmonday 於 2018-6-19 11:38 發表

你地會幾多週照T21?
我夠10wk 即驗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mirandababy 於 2018-6-4 10:02 PM 發表

我以為你驗到仔已經生左女!
咁無啦,學我死左條心
我仲要照親超聲波都大大抽
兩胎都係
可以死心 x 2..
當年我同老婆都想要女, 驗左 T21 話係仔, 就一定係仔..
阿仔而家差不多2歲, 百厭到死, 慢慢捱拉...

引用:
原帖由 hoikin_hk 於 2018-6-21 09:49 AM 發表

可以死心 x 2..
當年我同老婆都想要女, 驗左 T21 話係仔, 就一定係仔..
我仔兩歲左,曳到暈低,雖然有時都好sweet
依家第二個,都係仔,我死晒心

想要女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpcmonday 於 2018-6-19 11:38 AM 發表

你地會幾多週照T21?
我12週才驗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mirandababy 於 2018-6-21 12:07 發表

我仔兩歲左,曳到暈低,雖然有時都好sweet
依家第二個,都係仔,我死晒心
我同我老公講,佢前世冇情人嫁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoikin_hk 於 2018-6-21 09:49 發表

可以死心 x 2..
己經捱咗個8歲、而家又要再捱過

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。