註冊 登入

對得多老公 有時真係懷疑佢智力有啲問題....

對得多老公 有時真係懷疑佢智力有啲問題.... E-mail 此主題給朋友

同老公結左婚3年 其實生活上都無乜野 感情方面都同以前一樣咁好
不過自從佢幾個禮拜前辭左職 多左時間喺屋企
唔知係咪對得佢多左 發現左佢好多蠢事
離譜到真係有令我懷疑過佢智商係咪得3歲

話說上個禮拜 我有事要出去 叫佢我幫做咁啲家務 同埋看住個仔
點知一個晏就比我見譜到佢嘅真面目
因為當我返到屋企 我發現佢喺到煮緊野食比bb
出去前有叫過佢可以整薯蓉或者南瓜蓉比bb
點知我返到屋企見到佢將啲生嘅薯仔掉落攪拌機到攪
好彩我及時返到黎制止到佢 結果唔係bb都唔知會食左咩落肚

之後重發現佢將bb條片調轉左著 我真係唔明點解咁都錯得
經過今次之後 以後都係自己落手落腳做好啲

都係叫佢快D去搵工做返工,唔好搞亂檔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一星期一 於 2018-5-15 04:38 PM 發表

同老公結左婚3年 其實生活上都無乜野 感情方面都同以前一樣咁好

話說上個禮拜 我有事要出去 叫佢我幫做咁啲家務 同埋看住個仔
點知我返到屋企見到佢將啲生嘅薯仔掉落攪拌機到攪
好彩我及時返到黎制止到佢 結果唔係bb都唔知會食左咩落肚

之後重發現佢將bb條片調轉左著 我真係唔明點解咁都錯得
經過今次之後 以後都係自己落手落腳做好啲
呢啲兩睇啦如果佢叫你整電腦可能你整到屋企火燭都未定到時佢笑返你即是每個人有自己強項與弱點

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

其實你呢d唔系叫家務而係照顧細路,我唔知當初佢有無學照顧嬰兒課程或者抱過bb,我只知道你揾錯人做野,等於你揾個清潔工返梨湊仔一樣,點做?

回覆 引用 TOP

生嘅薯仔餵BB? 真係要好好教育一下你老公....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一星期一 於 2018-5-15 04:38 PM 發表

點知我返 ...
甘就要開post 數自己老公?
應承你做d 自己唔識的野...
可能做錯左,但總算盡左力。

只看到別人的錯?
一味只會挑剔?

如果這樣... 樓主可能都好難相處。多有冒犯。

回覆 引用 TOP

老公肯做已經好好啦
唔識就教佢囉~
有d男人係咁, 對屋企野係有d低低地

回覆 引用 TOP

引用:

點知我返 ...
你老公蠢,你一早應睇到啦,
仲等到而家.
你老公特登,
話比你聽下次唔好煩佢。

回覆 引用 TOP

老公真陰公…

回覆 引用 TOP

引用:

點知我返 ...
其實打從佢同你開始拍拖,你就應該知道佢係弱智㗎啦!

佢無做野, 唔通唔做家務咩, 咪咋咋帝唔用腦亂黎囉. 衰咗咪你唔底得做返囉, 有得依賴呀麻. 試下返公可唔可以咁那西. 比人炒十世啦.

回覆 引用 TOP

引用:

點知我返 ...
相處咁耐,到而家先認識你老公嘅日常生活細節?唔係啩,咁樓主嘅觀察能力都一樣有嚴重嘅問題喎

熊仔而家好繁忙,成日掛住去搵女

回覆 引用 TOP

引用:

點知我返 ...
用三年時間先睇到智力有問題,
覺得反而樓主先有問題.

回覆 引用 TOP

比個外表卅歲但三歲智商呃左上床中出, 邊個係蠢X呢 !!!

回覆 引用 TOP

引用:

點知我返 ...
離婚吧, 唔想離婚就忍下。唔係上網去唱個老公。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。