• 瀏覽: 6,033
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
用排卵試紙試左幾個月都唔中,想問究竟見到深紅時,隔幾多個鐘做?轉淺之後係咪再做?我想知係咪搞錯左d咩?定係miss左咩step?

熱賣及精選
轉淺先係排卵。建議深紅開始做,一路隔日做,轉了淡都做多一日

引用:
原帖由 jennylady 於 2018-5-12 12:15 AM 發表

轉淺先係排卵。建議深紅開始做,一路隔日做,轉了淡都做多一日
又深紅開始做?咁一般深紅會維持幾耐?我一日後就變淺紅喎!點隔日做?

引用:
原帖由 lamyan38 於 2018-5-12 02:23 PM 發表

又深紅開始做?咁一般深紅會維持幾耐?我一日後就變淺紅喎!點隔日做?
紅一日都ok ...變淺先係排

你唔洗理甘多。總之最紅開始做,跟住keep住隔日做。做足一星期...

新手剛用紅d,第一日,我月頭m到,今日test,近測試那方淺色,即一淺一深,whats that mean?
是不是長期也會有兩條線的?thxthxxxx

引用:
原帖由 lamyan38 於 2018-5-12 02:23 PM 發表

我都係,通常一日淺,一日深,一日淺,就無左。響深色前兩三日(試一兩個月就知)開始,隔日做,直到無色

引用:
原帖由 SUPERLUCKY 於 2018-5-19 01:00 AM 發表

新手剛用紅d,第一日,我月頭m到,今日test,近測試那方淺色,即一淺一深,whats that mean?
是不是長期也會有兩條線的?thxthxxxx
比如你五月一第一日黎,今日淺色,即係一係聽日深色,一係聽日無色(排)
即係cycle 三十幾日

引用:
原帖由 mirandababy 於 2018-5-19 01:21 AM 發表

比如你五月一第一日黎,今日淺色,即係一係聽日深色,一係聽日無色(排)
即係cycle 三十幾日
如果聽日無色?指已排完卵,對嗎?即係missed chance? 因因好似淺左
如果聽日深,其實乜野日子dodo較易中?thank you so much arrr
我不太眀白點運作....

叧外係咪排卵前及後都會有兩條線,表示有卵排?其他日子應該得一條線? i just start trying n using this

叧外係咪排卵前及後都會有兩條線,表示有卵排?其他日子應該得一條線? i just start trying n using this

引用:
原帖由 SUPERLUCKY 於 2018-5-19 02:00 AM 發表

如果聽日無色?指已排完卵,對嗎?即係missed chance? 因因好似淺左
如果聽日深,其實乜野日子dodo較易中?thank you so much arrr
我不太眀白點運作....
多數人係大概得三日有色
第一日:無色
第二日:無色
第三日:淺色
第四日:深色
第五日:淺色
第六日:無色先係排
第七日:仲有機會中

呢七日都應該做功課,隔日做就得,做晒咁多日亦得,越近第六日機會越大

我依家呢胎都係淺色第五日中

無色先排??thxxx!!! 我今日睇係剛剛開始冇色!以為已經過咗!咁即係如果冇中招嘅話咁就應該今日起計14日就m come?咁亦都即係話有色嗰陣時做就係排卵期前一兩日?開始機會更加大?多謝你!同埋恭喜你!!

無色先排??thxxx!!! 我今日睇係剛剛開始冇色!以為已經過咗!咁即係如果冇中招嘅話咁就應該今日起計14日就m come?咁亦都即係話有色嗰陣時做就係排卵期前一兩日?開始機會更加大?多謝你!同埋恭喜你!!

引用:
原帖由 SUPERLUCKY 於 2018-5-19 08:35 AM 發表

無色先排??thxxx!!! 我今日睇係剛剛開始冇色!以為已經過咗!咁即係如果冇中招嘅話咁就應該今日起計14日就m come?咁亦都即係話有色嗰陣時做就係排卵期前一兩日?開始機會更加大?多謝你!同埋恭喜你!! ...
係,你明白晒啦
今日再試

Thank you sooooo much!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]