註冊 登入

食人夫(更新#364、620)

食人夫(更新#364、620) E-mail 此主題給朋友

先交待背景

我四十出頭,結了婚,有孩子,近這幾年和丈夫出現問題,不涉第三者。簡單來說,是緣盡了。大家現共同照顧小朋友,關係像朋友。

入正題
這位人夫,認識了幾年,是工事上的朋友,沒有小孩。大家職位咁高咁大。之前只是電話聯繫,不過佢把聲幾好聽

去年終於因公事上見面,是我喜歡的類型。第一次見面,好好傾,天南地北,很愉快

之後我就想辦法食佢。當然,要慢慢來,咁先好玩。

其實,在我這種年紀,要搵獵物,唔容易的。細我太多的小鮮肉,肯同你玩,好多時另有目的,例如搵錢搵著數,唔好攪我。年紀相若,但外形要討好,亦難找(我底線是唔禿頭、唔大肚腩)然後要傾得埋,唔好九唔搭八、唔好比我蠢,也是另一難

呢位人夫,合晒我要求!

咁我又點知佢有無心啦?老實講,如果佢同佢另一半好恩愛,咁就無謂啦。雖然我完全不需要玩愛情(正所謂四十而不惑,如果我現在四十幾仲在幻想愛情,咁就太低b) 但君子不奪人所好,如果佢地夫妻好恩愛,就唔好吧

不過咁,由我第一次同佢見面的情況來說,我感覺到佢避談佢結了婚,亦覺得佢對我有好感。雖然最後佢都有提起佢太太,但我會解讀為:先此聲明給你聽。這種是食人夫或人妻時必須的,因為主旨是你情我願

咁第一次見面,是一個好開始,佢傾計時「唔覺意」搭住我手一秒。呢個訊息好好,我收到晒

不過見完第一次後,就靜了下來。因為公事上暫時未有需要聯絡,而且如果只見過第一次就行第二步(例如開始玩私訊),會太急了,而且大家都未摸到對方個底,咁快行第二步,分分鐘踩屎!

跟著,灘了幾個月,我地要開第二次會。今次我用了貪婪的眼神,好似話比佢聽:我遲早要得到你!

雖然第二次見面,無乜進展。咁當然不能一次生兩次熟。因為始終大家有公事上的往來,要小心後果。總之要:進可攻、退可守!

咁我第二次除了用眼神強姦佢外,我亦都有意無意間越行越埋,以掂到佢膊頭為止

雖然第二次沒乜進展,但呢個遊戲就是要慢慢玩,急就好快玩完。

不如大家互動下,提議下次見面,我有乜辦法可以行前多一步,或者引佢走前多一步?

但如果要在人夫前說自己老公壞話,或者講到幾慘,咁就無必要。正如人夫對方,如果在我面前數落自己老婆,我亦唔會欣賞佢,反而會唔鍾意

給她驚喜
聽過食人魚,食人花,第一次聽食人夫

壞女人痴女一名

引用:
原帖由 dizzy00 於 2018-5-11 04:01 PM 發表

先交待背景

我四十出頭,結了婚,有孩子,近這幾年和丈夫出現問題,不涉第三者。簡單來說,是緣盡了。大家現共同照顧小朋友,關係像朋友。

入正題
這位人夫,認識了幾年,是工事上的朋友,沒有小孩。大家職位咁高咁大。之前只是電話聯繫,不過佢把聲幾好聽

去年終於因公事上見面,是我喜歡的類型。第一次見面,好好傾,天南地北,很愉快

其實,在我這種年紀,要搵 ...
一齊單獨食過飯未,有意無意之間要有身體接觸,環境許可請佢食波餅,就算佢唔縮都要不在意一兩次就收手,自己事後做到好尷尬面紅,冇身材就唔好試。
合適衣著唔少得,上身唔可以太暴露,只會覺得你係邪花壞女人,下身高跟鞋絲襪扮成有自信,大媽裝+老土眼鏡請回家食自己。

引用:
原帖由 Devilboyhk 於 2018-5-11 04:08 PM 發表

聽過食人魚,食人花,第一次聽食人夫
食人夫😂😂😂

回覆 引用 TOP

用whataps 傾下工事先,傾傾下變曖昧?

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2018-5-11 04:24 PM 發表

一齊單獨食過飯未,有意無意之間要有身體接觸,環境許可請佢食波餅,就算佢唔縮都要不在意一兩次就收手,自己事後做到好尷尬面紅,冇身材就唔好試。
合適衣著唔少得,上身唔可以太暴露,只會覺得你係邪花壞女人,下身高跟鞋絲襪扮成有自信,大媽裝+老土眼鏡請回家食自己。 ...
食波餅⋯ 呢個當然好,不過唔可以太急進,嚇走佢就game over
我會比較鍾意casual smart! 絲襪高跟鞋太刻意了吧!

引用:
原帖由 PixieHo 於 2018-5-11 04:30 PM 發表

用whataps 傾下工事先,傾傾下變曖昧?
呢樣唔係唔好,但我最理想是:主動地被動

引用:
原帖由 Mr洛 於 2018-5-11 04:19 PM 發表

壞女人痴女一名
同意,不X知所謂!

回覆 引用 TOP

四十路如狼似虎,後果自負啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dizzy00 於 2018-5-11 04:01 PM 發表

先交待背景

入正題

其實,在我這種年紀,要搵 ...
會唔會樓主自己諗多左呀!?

引用:
原帖由 dizzy00 於 2018-5-11 04:30 PM 發表

食波餅⋯ 呢個當然好,不過唔可以太急進,嚇走佢就game over
我會比較鍾意casual smart! 絲襪高跟鞋太刻意了吧!
叫你扮成唔小心唔好刻意,要充滿尷尬感,一兩下收手
我唔知你做邊行,一齊出得來開會應該唔係傾點攪bb仔 Playgroup生日會啩,四十歲唔通牛仔褲加tee 扮casual

有食唔食....

回覆 引用 TOP

睇完頭幾句!只感到雞性太濃。

香港傳媒己死!新聞根本是故事!

回覆 引用 TOP

恭喜

富貴險中求,榮華難中得,成功穩中取,貧窮樂中受。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。