• 瀏覽: 1,749
  • 回覆: 15
跟得好實 
同時我發覺唔可以再像對付女友的方法對付佢
以前我身在旺角,可以話自己在柴灣忙緊
現不可了 
我求其話位置係沙田,咁就真駛*左去沙田
令我好難X

熱賣及精選
咁唔鐘意咪飛左佢囉,除非你靠佢食軟飯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-5-5 05:37 PM 發表

跟得好實?smile_42:
現不可了?smile_39:
令我好難X
你就叻啦。出鳩帖都可以出到變「Golden member」。

* 同 X 代表咩呀???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-5-5 05:37 PM 發表

跟得好實?smile_42:
現不可了?smile_39:
令我好難X
成日逃走出來 又要捉你返去
你知唔知嘥咗納稅人幾多錢

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

換女友咪得

回覆 引用 TOP

引用:

跟得好實 
現不可了 
令我好難X ...
我睇左你好多個帖,發現左你係一個有反社會人格既 宅男,成日幻想。

回覆 引用 TOP

挑!原來係條軟飯王。

回覆 引用 TOP

女人唔可以有錢過男人,會好難頂

回覆 引用 TOP

唔好沉迷喺幻想裡面!
個故事太特顯左benz!

回覆 引用 TOP

引用:

跟得好實 
現不可了 
令我好難X ...
食咗藥未!神經病又發作呀。

回覆 引用 TOP

引用:

跟得好實 
現不可了 
令我好難X ...
你唔俾佢接唔得咩

回覆 引用 TOP

引用:

跟得好實 
現不可了 
令我好難X
原來Peter 哥仲係香港

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]