• 瀏覽: 82,993
  • 回覆: 570
  • 追帖: 17
天生小腿肌就特別勁,細個有玩下田徑,搞到舊肌肉再發達d,個時唔會點比較小腿同埋都唔care學生時期朋友都係玩田徑,但係出左黎做野番工要著裙就發現我對腿真係舊肌肉好明顯,有d 男同事隻腳仲幼過我真係sad 爆。。。用過唔同方法瘦小腿,唔想好似踢女足咁,試過壓力褲,出去按摩,自己按,冇改善,著壓力褲熱到出疹,好耐之前都知botox可以打小腿位,不過驚冇效果所以冇試,前排loop 瘦小腿文見到個blogger share佢個case,咁就試左第一次,打針瘦小腿唔係減肥只岩肌肉型,針對舊肌肉多d,腳線條終於出返黎而唔係兩舊肌肉,唔洗比人笑我係咪踢足球
個姑娘send番d前後相比我對比我想舊肌肉唔好翻生

熱賣及精選
洗唔洗打好多枝針?

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-5-3 03:07 AM 發表

洗唔洗打好多枝針?
我打左300unit舊肌肉好勁

樓主 我同你同一情況呀 可否pm 我你醫生資料啊?🙏🏻

引用:
原帖由 床下強勁的裙 於 2018-5-2 11:07 PM 發表

天生小腿肌就特別勁,細個有玩下田徑,搞到舊肌肉再發達d,個時唔會點比較小腿同埋都唔care學生時期朋友都係玩田徑,但係出左黎做野番工要著裙就發現我對腿真係舊肌肉好明顯,有d 男同事隻腳仲幼過我真係sad 爆。。。用過 ...
樓主, 麻煩你, 我都想要你個醫生的資料呀, 謝謝

樓主,請問可以pm我嗎?我想要你個醫生的資料同想知幾錢, 謝謝你

引用:
原帖由 清晨長長留言 於 2018-5-4 11:38 AM 發表

how much
3880,100unit 我就打左300Unit

引用:
原帖由 清晨長長留言 於 2018-5-5 06:02 PM 發表

3880*3囉,我情況要打300Unit,so far都覺得滿意,不過我唔想舊肌肉翻生

打完幾耐先有呢個效果?

真係幼左好多,打完會唔會好酸痛?

我同你一樣都係細個做運動攪到肌肉好勁 你打完so far 宜家隻腳有冇咩變化

botox type a 係肌肉腳的恩物

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]