• 瀏覽: 5,802
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
前排因為工作忙比較夜訓,搞到生到成面暗瘡同印,想問下各位有冇咩方法可以改善下?

熱賣及精選
睇醫生食a酸
睇圖應該有暗瘡多年了喎

樓主暗瘡睇黎好嚴重下, 平時點樣洗面?

引用:
原帖由 belady 於 2018-4-24 10:05 AM 發表

睇醫生食a酸
睇圖應該有暗瘡多年了喎
係呀其實d印係以前留落黎,本身已經好左好多
點知呢排又黎過,真係好辛苦,成日都覺得塊面好唔舒服

引用:
原帖由 iambiglawlaw 於 2018-4-24 10:40 PM 發表

樓主暗瘡睇黎好嚴重下, 平時點樣洗面?
都係好普通用洗面乳洗面,我次次出完街都一家會洗面,但係唔知係咪太夜訓呢排真係嚴重左變返以前咁

真係要睇醫生食藥,之後再打laser

引用:
原帖由 AmelieAmelie 於 2018-4-24 11:51 PM 發表

真係要睇醫生食藥,之後再打laser
其實應該睇咩類既醫生,應該做laswer先睇醫生家係應該倒轉呢
如果食西藥會唔會好傷身?

引用:
原帖由 Federico12 於 2018-4-25 12:36 AM 發表

其實應該睇咩類既醫生,應該做laswer先睇醫生家係應該倒轉呢
如果食西藥會唔會好傷身?
睇皮膚科醫生食A酸,好返再處理凹凸洞

係咪要做fractional co2先可以重整?

我朋友同你一樣,呢排睇緊中醫,不過未見成效,同埋凹凸洞始終好難整走

引用:
原帖由 Federico12 於 2018-4-24 11:49 PM 發表

都係好普通用洗面乳洗面,我次次出完街都一家會洗面,但係唔知係咪太夜訓呢排真係嚴重左變返以前咁
夜訓都真係幾關事,同埋枕頭唔勤力洗都會影響

引用:
原帖由 愛醫美搜尋平台 於 2018-4-25 06:37 PM 發表

提議你可以在"愛醫美"這個搜尋平台尋找及比較大型專業的醫學美容中心? (i-yimei.com) ** 我們不是打手, 不代表任何一間醫學美容中心.
第一次聽有呢個平台。。。。。咁都唔算打手

好嚴重 快d去睇醫生 枕頭套勤換 多飲水

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]