註冊 登入

人夫請進 ( 對妻子無性 需要)

人夫請進 ( 對妻子無性 需要) E-mail 此主題給朋友

本人 係人妻 結婚十年 近一兩年 我發覺老公對我 性 方面很冷淡 ; 但其他嘢 就冇乜 改變(以前我哋係好恩愛 唔好講話性愛嘅次數 總之感覺上 係好恩愛) (我哋係冇仔女嘅 亦都唔打算生)
我曾經 著啲性感內衣 誘惑佢 但每次 我都係做主動嗰個 佢畀我嘅享受 只係最尾 嗰一分鐘的到 完全無前奏 感覺好似交功課咁… 好痛苦 好攰
曾經同佢討論過呢個問題 佢嘅答案 我相信 同一般男士 嘅答案都 冇乜分別  都係話 "相處耐咗 就係咁㗎啦 總之大家相處開心咪得囉"😔
我哋已經有差不多半年 no sex... 每次 點親佢 佢都會同我講 "早啲瞓啦"😭
我之前 都覺得 冇乜大問題 但係 年紀大咗 覺得 性方便 真係對 一對couple黎講 係好重要 可以睇得出 雙方有幾愛大家 ; 但我明白 唔可以用依樣嘢去衡量; 亦都唔可以逼對方 去做啲唔願意做嘅嘢; 但係 究竟 人哋嘅丈夫 知唔知道 女人係有需要😔 有時我喺度諗 會唔會 佢用呢種冷淡嘅方法 去迫我 分開呢?唉……好攰…… 心好痛……點解會變成咁 可唔可以去返以前 ....
各位人夫 請問你覺得 我老公 係咪因為懶呀?
對我冇興趣呀?還是其他嘢呢……

p.s
1) 我樣貌及身材完全同以前一樣 無變過
2) 我個樣係ok嘅 細過真實年齡 標準身材
3) 我同老公都 40歲到
4) 佢每晚都同我食晚飯 星期六日都會陪我
5) 請不要post啲無謂嘅 信息 例如ps我; contact 我👃……只係真心想搵啲 做為人哋丈夫 點樣睇依件事 畀啲意見我 ( 因為本人真係冇乜講到心底話嘅男性朋友)

引用:
原帖由 感情係會淡 於 2018-4-19 11:50 AM 發表

本人 係人妻 結婚十年 近一兩年 我發覺老公對我 性 方面很冷淡 ; 但其他嘢 就冇乜 改變(以前我哋係好恩愛 唔好講話性愛嘅次數 總之感覺上 係好恩愛) (我哋係冇仔女嘅 亦都唔打算生)
...
你摸佢條野,佢會唔會硬? 如不,可能佢條野有問題。

你冇主動 含佢條野? 由軟至硬? 定 含極都唔硬?

有冇試過日間 搞佢? 朝早含醍佢?

如佢身體冇問題,多數有其他 性伴侶⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2018-4-19 12:15 PM 發表

你摸佢條野,佢會唔會硬? 如不,可能佢條野有問題。

你冇主動 含佢條野? 由軟至硬? 定 含極都唔硬?

有冇試過日間 搞佢? 朝早含醍佢?

如佢身體冇問題,多數有其他 性伴侶⋯
佢係 好正常 摸佢 都會硬 …… 有時摸佢 硬咗 都唔會 插你、 佢嘅答案係 攰 唔想再沖涼😌- 點解要日間搞佢 ?
我相信佢 出邊 應該冇性伴侶 佢曾經對我講過 出面玩 唔驚搞大人哋個肚咩; 因為 佢唔鍾意 帶套做。

佢做咩工作架?  呢樣野都好有關係, 跟好多姐妹傾過都有唔同改善辦法

引用:
原帖由 感情係會淡 於 2018-4-19 11:50 AM 發表

...
我係人夫, 33,  都係無小朋友, same case..不過調轉係我太太, 生活上其他野都無問題, 係sex少之有少,

你老公之前多唔多主動撩你...

有值口出去偷食!小鮮肉可口哦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不是一個好東西 於 2018-4-19 12:30 PM 發表

佢做咩工作架?  呢樣野都好有關係, 跟好多姐妹傾過都有唔同改善辦法
佢係自己搞生意嘅 ; 所有嘢都親力親為 ;需要送貨 有時郁'要拎幾重ga野;佢有時都'
話腰痛; 但就有力去運動😑

好簡單,不要過份主動。要用引的方法,細節唔公開講喇……

引用:
原帖由 勒索 於 2018-4-19 12:37 PM 發表

好簡單,不要過份主動。要用引的方法,細節唔公開講喇……
引?

引用:

...
作為男人 我只可以好坦白同你講 厭了 已經徹底厭了 因為就算點壓力大 攰呀 如果 比套四仔睇下 一定會有反應 有需要 若是咁樣都5⃣得 
原因:1 佢已經雄風全無
原因:2 佢已經外面食飽

引用:
原帖由 Freyhk 於 2018-4-19 12:31 PM 發表

我係人夫, 33,  都係無小朋友, same case..不過調轉係我太太, 生活上其他野都無問題, 係sex少之有少,

你老公之前多唔多主動撩你...
喺我哋三十幾歲嗰時 我老公都好主動 好有依方便需要;但係嗰陣時我 份工比較忙 攰 對性呢方面冇乜興趣 好幾次都拒絕佢 到而家相反 輪到我需要 佢唔需要 慘……

錯配,本人都係39,有細路,老婆婚後完全零性慾,唔單之搞,摸下都唔得,你個case 我覺得唔正常,會硬會扯即係有性慾,但又唔想同你做,即係人問題.....

引用:
原帖由 Devilboyhk 於 2018-4-19 12:42 PM 發表

錯配,本人都係39,有細路,老婆婚後完全零性慾,唔單之搞,摸下都唔得,你個case 我覺得唔正常,會硬會扯即係有性慾,但又唔想同你做,即係人問題.....
即係咩問題 ?

引用:
原帖由 感情係會淡 於 2018-4-19 12:37 PM 發表

引?
人係犯賤,喂到埋口係唔會食㗎。
女性講氣氛前奏,男性也要睇心情,體力,幻想空間,視覺效果 ,好多方法都得,細節唔公開講喇……

引用:
原帖由 感情係會淡 於 2018-4-19 12:44 PM 發表

即係咩問題 ?
即係純粹唔想同你做,但換個對手,可能又想做咯

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。