註冊 登入

[陳詠燊戀愛診療室] 一級極品

一級極品 E-mail 此主題給朋友

上星期在網上識到一個40歲男人。
小妺30頭,唔算靚女,正正常常,Baby Fat .在某大公司做會計經理。
起初大家傾計,知道男方從事電訊業sales, 因為做朋友先,我唔會介意對方做咩職業。同埋知佢鍾意睇書,大家有共同興趣,所以可以做朋友,看看有冇機會發展!
結果,第一次見面,佢已經想拖手,同i 落我身。.......我地原先決定已經食咩,去到某大商場佢話食其他,約6:00,行到8:00佢都未諗到食咩(D大商場唔早D食,有排等)。結果8:30先食到,食中菜。食飯途中,佢話唔想做呢份工,諗住resign , 我話份份工都辛苦,搵到先走啦!佢話自己其實可以揾$10K都得,唔想咁辛苦,(我已經知佢冇上進心)。埋單差不多$400.  之後佢話:我唔係要你請我,我地AA,但佢竟然攞$100比我,再話:你幫我比多$100都得掛?!(我搵$14K 咋) 我冇出聲,我幫佢比。因為我唔係潑婦。
之後我地行書局,我發覺佢從來冇攞住一本書睇,只係行來行去(佢話鍾意睇書,都係講大話)。
到最後,我話要去洗手間,(大商場女廁一定排長龍). 我大約去左10分鐘,出黎之後,我唔見左佢,之後whatsapp問佢,原來佢行左去睇女裝underwear . 🤦♀🤦♀ 之後我話搭巴士,佢都冇送我等車。
(從來冇見過一個咁冇風度男人,我既所有男性朋友都好有風度。)

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mrssinmrsin 於 2018-4-15 11:22 AM 發表

小妺30頭,唔算靚女,正正常常,Baby Fat .在某大公司做會計經理。
起初大家傾計,知道男方從事電訊業sales, 因為做朋友先,我唔會介意對方做咩職業。同埋知佢鍾意睇書,大家有共同 ...
佢再約你都唔出黎啦

很久很久以前謊言和真實在河邊洗澡,謊言先洗好穿了真實的衣服離開,真實卻不肯穿謊言的衣服。後來,在人們的眼裡只有穿著真實衣服的謊言,卻很難接受赤裸裸的真實。
30頭肥嘅小妹,佢肯出黎都要付出好大勇氣。
仲要扮變態話去睇女裝underwear, 應該係極度受驚嘅情況下先會咁講

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-4-15 12:03 PM 發表

似係見到你都係麻麻地,都冇謂再偽裝。

連一件咁嘅廢柴都睇你唔上,你……
做人要有口德,不要落井下石

某大公司會計經理搵14k?

引用:
原帖由 CharlesB 於 2018-4-15 01:06 PM 發表

仲要扮變態話去睇女裝underwear, 應該係極度受驚嘅情況下先會咁講
咁樣回應幾好笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bearcateyes 於 2018-4-15 01:33 PM 發表

某大公司會計經理搵14k?
曲線批評公司人工低

引用:
原帖由 永夜琉璃 於 2018-4-15 12:35 PM 發表

佢再約你都唔出黎啦
下次玩番個大叔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mrssinmrsin 於 2018-4-15 11:22 AM 發表

起初大家傾計,知道男方從事電訊業sales, 因為做朋友先,我唔會介意對方做咩職業。同埋知佢鍾意睇書,大家有共同 ...
網上識人要小心。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SkyLandSea 於 2018-4-15 01:31 PM 發表

做人要有口德,不要落井下石
你同嗰個細你二十年嘅女仔後來發展成點?穩定嗎?

引用:
原帖由 CharlesB 於 2018-4-15 01:06 PM 發表

同意。應該係刻意咁講的。

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-4-15 01:36 PM 發表

你同嗰個細你二十年嘅女仔後來發展成點?穩定嗎?
在帖寫了,你自己睇

回覆 引用 TOP

引用:

......(我搵$14K 咋)
唔係話唔信你,大公司做會計搵14K,應該唔係呢個年代既事,廿年前左右吧?
30頭仲叫baby fat...... 有機會要開開眼界~

樓主你既肥係點肥??
要有樣有身形咁睇先得喎
求圖

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。