• 瀏覽: 81,404
  • 回覆: 342
  • 追帖: 11
+71
提示: 違規內容已被屏蔽
咩本草綱目簡單運動啊?

大暑行樓梯

樓主咁多年都係130-140?btw 骨量咁重嘅?我都用T牌,2.2🤔🤔爭咁遠

引用:
原帖由 忌廉蟹肉薯餅 於 2022-7-27 16:05 發表
樓主咁多年都係130-140?btw 骨量咁重嘅?我都用T牌,2.2🤔🤔爭咁遠
2.2係咩來嘅

引用:
原帖由 pzozizuz 於 2022-8-10 21:26 發表

2.2係咩來嘅
骨量

加油

唔知樓主而家減成點呢

引用:
原帖由 Cherricon 於 2022-8-11 13:25 發表
唔知樓主而家減成點呢
好難減吖,越減越冇信心,已經食好少了,加埋啱啱做完手術

引用:
原帖由 四眼敏 於 2022-9-1 06:01 發表

好難減吖,越減越冇信心,已經食好少了,加埋啱啱做完手術
剛剛做完手術 身體要更多能量令傷口修復 正常會瘦下來!

睇你個post成日瘦完又食返肥 
又唔增肌食多啲蛋白質
唔忍下口一病/唔開心/開心都係度食勁多野
食完冇即刻做返運動+下兩三餐食清+低卡+高蛋白質 個bmr整低曬
真係想減想靚係一世 冇得懶

引用:
原帖由 jogodontgo 於 2022-9-7 19:03 發表
睇你個post成日瘦完又食返肥 
又唔增肌食多啲蛋白質
唔忍下口一病/唔開心/開心都係度食勁多野
食完冇即刻做返運動+下兩三餐食清+低卡+高蛋白質 個bmr整低曬
真係想減想靚係一世 冇得懶
培養唔到每日食1500卡(上落100) 及90克(上落10克)蛋白質的飲食習慣係好難減重的.

引用:
原帖由 四眼敏 於 2018-4-6 19:37 發表
肥到如此地步,自己頂唔順自己,衣櫥裡面完全搵唔到岩著嘅衫,自己惱自己,開始睇住食也,但腳患唔跑得,真係幾難!!
高:160cm
頭圈:54cm  21.2英吋
頸圈:34cm  13.4英吋
胸大:97cm.  38.2英吋
胸下:85cm  33.5英吋
粗腰:92cm. 36.2英吋
肚腩:94cm. 37英吋
肚臍:95cm. 37.5英吋
臀部:97cm  38.2英吋
左脾:53cm.  ...
不破不立

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]