• 瀏覽: 87,900
  • 回覆: 354
  • 追帖: 11
+72
引用:
原帖由 今天粗野的採購 於 2018-7-22 10:20 AM 發表

個焗茶咩好
對喉籠、氣管好,之前係人地介紹俾我飲嘅,一飲果真有效

引用:
原帖由 四眼敏 於 2018-8-24 01:11 PM 發表

對喉籠、氣管好,之前係人地介紹俾我飲嘅,一飲果真有效
一個假期,2個生日,磅數又回到134磅,琴晚想買衫,前凸後凸好鬼肉酸吖

引用:
原帖由 四眼敏 於 2018-10-2 11:14 AM 發表

一個假期,2個生日,磅數又回到134磅,琴晚想買衫,前凸後凸好鬼肉酸吖
再唔迭起心肝減脂唔定了,之前減得好地地,跌穿130磅,以家又上,呢牌零舍多飯局,好驚,唔去唔俾面

引用:
原帖由 四眼敏 於 2018-11-17 12:20 PM 發表

再唔迭起心肝減脂唔定了,之前減得好地地,跌穿130磅,以家又上,呢牌零舍多飯局,好驚,唔去唔俾面
減肥一D都唔難!你搵唔到方法咋

引用:
原帖由 四眼敏 於 2018-4-6 07:37 PM 發表
肥到如此地步,自己頂唔順自己,衣櫥裡面完全搵唔到岩著嘅衫,自己惱自己,開始睇住食也,但腳患唔跑得,真係幾難!!
高:160cm
頭圈:54cm  21.2英吋
頸圈:34cm  13.4英吋
胸大:97cm.  38.2英吋
胸下:85cm  33.5英吋
粗腰:92cm. 36.2英吋
肚腩:94cm. 37英吋
肚臍:95cm. 37.5英吋
臀部:97cm  38.2英吋
左脾:53cm.  ...
我同樓主差唔多高,一開始減時都係14x磅,keep左一年嘅控制卡路里攝取+少許運動而家已經116.5磅,好似減左好多咁其實除返開一個月不過減兩三磅,減肥最重要係恆心,比啲耐性一定減到!我都無跑步的,帶氧運動主要係快步行。

引用:
原帖由 四眼敏 於 2018-11-17 12:20 PM 發表

飯局可以照去,只要懂得前後兩餐食返清淡健康啲來平衡,就算間中食埋buffet放題都唔會反彈的

晚餐 食菜肉5成飽,唔食晚餐將來食返 會反彈。

引用:
原帖由 rachelshan 於 2018-11-18 06:11 PM 發表

我同樓主差唔多高,一開始減時都係14x磅,keep左一年嘅控制卡路里攝取+少許運動而家已經116.5磅,好似減左好多咁其實除返開一個月不過減兩三磅,減肥最重要係恆心,比啲耐性一定減到!我都無跑步的,帶氧運動主要係快步行。 ...
rachel減得好好

減咁耐-,-?應該係本身生活習慣有問題,而一直改善唔到
如果唔係正常減肥幾個月就有成果

引用:
原帖由 RReenn 於 2018-11-18 07:52 PM 發表

rachel減得好好
多謝
其實唔算好,只係比人地有耐性

好西利

引用:
原帖由 rachelshan 於 2018-11-18 06:37 PM 發表

飯局可以照去,只要懂得前後兩餐食返清淡健康啲來平衡,就算間中食埋buffet放題都唔會反彈的
係吖,我係咁,知當日要出去飯局,就朝早中午例牌食好少

引用:
原帖由 Lesley123 於 2018-11-18 08:25 PM 發表
減咁耐-,-?應該係本身生活習慣有問題,而一直改善唔到
如果唔係正常減肥幾個月就有成果
因家中煮飯人唔係我,d油會多d,肉類、魚類、湯、菜

引用:
原帖由 車站坑坑 於 2018-11-18 07:23 PM 發表
晚餐 食菜肉5成飽,唔食晚餐將來食返 會反彈。
晚餐5成鮑,咁食唔食飯類呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]