• 瀏覽: 89,067
  • 回覆: 354
  • 追帖: 11
+72
19/5/2021

引用:
原帖由 四眼敏 於 2021-5-19 04:05 發表

有時間同毅力先得,呢排睇到168/211想試下。
會唔會試吓用返168嘅餐單,但分散開平時早午晚餐時間食,效果會唔同定一樣?
我始終唔係好明,點解調整進食時間可減肥。定抑或,能減肥其實只餐單內容本身低熱量咗?

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-5-19 08:59 AM 發表

會唔會試吓用返168嘅餐單,但分散開平時早午晚餐時間食,效果會唔同定一樣?
我始終唔係好明,點解調整進食時間可減肥。定抑或,能減肥其實只餐單內容本身低熱量咗?
我減得最好個段時間係邊運動邊睇也食

引用:
原帖由 bq87kl 於 2021-5-25 09:59 AM 發表
期待你的效果

樓主有無做運動? 唔做運動減肥就算減到磅都真係幾易反彈 (My Case)

引用:
原帖由 tsubomimitsu 於 2021-5-26 10:46 AM 發表
樓主有無做運動? 唔做運動減肥就算減到磅都真係幾易反彈 (My Case)
少做吖

引用:
原帖由 四眼敏 於 2021-5-19 04:07 AM 發表
19/5/202112355726 12355727 12355728 12355729
想請問下你呢個磅係咪用斤做單位,如果係,咁你即係有170磅?

引用:
原帖由 onion11 於 2021-6-8 06:32 PM 發表

想請問下你呢個磅係咪用斤做單位,如果係,咁你即係有170磅?
你冇嚇死我,142磅都係驚嚇了,170磅覺對唔會發生

引用:
原帖由 四眼敏 於 2021-6-28 04:52 AM 發表

你冇嚇死我,142磅都係驚嚇了,170磅覺對唔會發生
唔通我對眼有問題,定係你啲資料係假的?
明明寫住斤同両,放大咗畀你睇番會唔會清楚啲?

附件

Screenshot_20210628_180926.jpg(132.97 KB)

引用:
原帖由 onion11 於 2021-6-28 06:11 PM 發表

唔通我對眼有問題,定係你啲資料係假的?
明明寫住斤同両,放大咗畀你睇番會唔會清楚啲?
慘慘,唔係日日上磅又多二磅,唔運動都唔得了。血壓啱啱起身174,等多21分鐘就145正常好多

引用:
原帖由 四眼敏 於 2021-7-16 05:42 AM 發表

慘慘,唔係日日上磅又多二磅,唔運動都唔得了。血壓啱啱起身174,等多21分鐘就145正常好多
血壓好高喎 下壓111更要小心

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 四眼敏 於 2021-7-16 05:42 發表

12514531 12514532 12514533
相差兩磅唔大問題。
但血壓好高。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]