註冊 登入

HELP!!第一次飄眉失敗

HELP!!第一次飄眉失敗 E-mail 此主題給朋友

飄眉第三日,勁想洗走條眉!!
都唔知個美容師對眼有咩問題!!!(`皿´)
整到高低眉都算,兩邊眉型都整得唔一樣!
(太樣衰我就唔擺圖啦TAT)
其實畫個陣我都覺得奇怪,問佢又話冇問題,仲話佢自己好有經驗,我真係多得佢唔少!
E家真係越唸越嬲!!!等甩焦就即刻去洗咗佢!

btw,各位sis知唔知邊間洗眉比較好…E家真係好怕怕…

回覆 引用 TOP

咁你又慘d喎,
我見過最樣衰都係兩邊少少唔對稱

回覆 引用 TOP

有啲冇經驗就出嚟估中,好危險!唔好亂試啊
今次你上去同佢哋傾,冇可能咁不負責任!如果傾唔掂,嚇下佢哋話去消費者委員會投訴佢,睇下佢哋點

回覆 引用 TOP

樓主好慘…
我之前都好驚會失敗,揀咗好耐先決定去FREDERIQUE,話曬之前有幫襯過,知佢地D服務都幾好~
我自己就揀咗做霧眉,出來個效果都唔錯,真係好似用眉粉畫上去咁

引用:
原帖由 woody_love88 於 2018-3-14 01:02 PM 發表

哇,你係咪去埋d街邊美容院整架…
咁唔負責任都有既,學藝未精就咪出來害人la
應該都算係路邊??唔係出名個d
我見佢FB PO曬D相好似整得幾靚,咪去試下囉,點知搞成咁...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠拎屎屎 於 2018-3-14 07:00 PM 發表

飄眉千其唔好貪平,我有個朋友做過個種幾百蚊既,整出來唔靚都算,後尾仲搞到發炎要睇醫生
我都唔好得去邊啦,咁樣衰出門口都唔敢...
好想快d整走佢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬆弛紅 於 2018-3-15 04:28 PM 發表

樓主好慘…
我之前都好驚會失敗,揀咗好耐先決定去FREDERIQUE,話曬之前有幫襯過,知佢地D服務都幾好~
我自己就揀咗做霧眉,出來個效果都唔錯,真係好似用眉粉畫上去咁
你就好啦…一次就成功咗,唔似得我E家仲要煩去邊度整走佢好ORZ

引用:
原帖由 dinglingw 於 2018-3-15 05:42 PM 發表

你就好啦…一次就成功咗,唔似得我E家仲要煩去邊度整走佢好ORZ
你可以去我幫襯個間啊!
我聽個美容師話都試過有人飄眉失敗之後上去搵佢地整,好似話加錢打多個laser洗走條眉就OK~
洗走之後你可以再整過,佢地有化妝師會幫你設計眉型,你confirm之後先會開始整,唔會似你之前去個間咁唔負責任

回覆 引用 TOP

我果間整過幾次都ok, 可能可以洗少少執下呢,我果個阿姨整既眉型都唔錯,果時佢都救過我

最愛用MAC~

最愛淘寶~ 不過冇錢淘寶~

回覆 引用 TOP

去過玉蘭軒,終身後悔

引用:
原帖由 餓鬼投胎 於 2018-4-20 12:52 發表

去過玉蘭軒,終身後悔
唔系掛…我正想去呢間

回覆 引用 TOP

我都去左間x妍既野 係尖沙咀 山林 兩邊唔對稱 形狀都唔同 整個人真係眼盲手殘 而架揾緊邊度洗好 有請pm我呀

樓主同我朋友嘅經歷係一模一樣, 整到出嚟過眉尾 鴛鴦兩邊一尖一掘 好樣衰, 我朋友嗰間仲衰 一上到去 就要畀咗錢先 連埋補色錢 消炎膏錢 初初話980蚊 最尾要加埋補色錢 都要整成一千七百幾 仲要畫眉畫成兩個幾鐘都畫唔掂 仲要一個負責畫眉 一個負責 hard sell 野 畫眉畫成兩個幾鐘 乜嘢麻醉藥都過曬 我朋友同佢講話好痛 跟住佢係咁以笑兩下 冇理過佢感受 現在叫嗰間公司退返保釋錢 嗰間公司 叫佢一個月後上去再補多次色 我朋友都唔知再上唔上去好

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。