註冊 登入

best fd同我同年,但個樣後生過我勁多

本主題由 YanNessIsMe 於 2018-6-9 01:28 PM 關閉

best fd同我同年,但個樣後生過我勁多 E-mail 此主題給朋友

同佢識左3x年,真係由幼稚園識到而家,同佢friend到可以一齊沖涼一齊訓覺傾心事,但近排開始我有d唔想同佢出街,因為大家都係3x歲,明明大家都用差唔多既護膚品,但唔知點解佢keep得勁好,做野成日OT但係少少黑眼圈都冇,我就眼袋大過對眼,出到街d人仲以為佢20出頭,行過書店d人仲問佢買唔買書添,但我就俾d小朋友叫嬸嬸囉....

講真...我真係有妒忌佢,同佢一齊玩都無以前咁開心,我好嬲自己有咁既諗法,明明佢又靚又好好人,但我心底竟然咁黑暗,而家真係唔知點面對佢...

引用:
原帖由 chowkayee 於 2018-3-13 10:19 AM 發表

同佢識左3x年,真係由幼稚園識到而家,同佢friend到可以一齊沖涼一齊訓覺傾心事,但近排開始我有d唔想同佢出街,因為大家都係3x歲,明明大家都用差唔多既護膚品,但唔知點解佢keep得勁好,做野成日OT但係少少黑眼圈都 ...
你有無KEEP架? 有無做下facial? 有無做機刺激膠原蛋白增生呀? 有無搞搞你個眼袋呀?

引用:
原帖由 chowkayee 於 2018-3-13 10:19 AM 發表

同佢識左3x年,真係由幼稚園識到而家,同佢friend到可以一齊沖涼一齊訓覺傾心事,但近排開始我有d唔想同佢出街,因為大家都係3x歲,明明大家都用差唔多既護膚品,但唔知點解佢keep得勁好,做野成日OT但係少少黑眼圈都 ...
相由心生。你咁撚小器,心地唔好,梗係快老殘。

有啲人係天生麗質架啦

回覆 引用 TOP

內部保養方面,你有無比較佢同你有咩分別?
可能佢食野好清淡,又或者食左D 咩排毒美顏產品咁。

我有個阿姨差唔多6張野,食素,好多年無見過佢,
前排見番,好驚訝佢個樣無咩點變,近睇一樣無咩皺紋

回覆 引用 TOP

護膚品只係幫到10%
其他根本係DNA

回覆 引用 TOP

人家微整打下針唔見得會話你

這就是命

回覆 引用 TOP

就算3x都未至於係阿嬸呱

熱門搜尋: 胃癌 植牙 醫療保險 中醫診所 醫療用品 物理治療 情緒管理

回覆 引用 TOP

女人的友誼好淺薄,一點JEALOUSY就玩完了

你個fd係咪走去做左d醫美冇講人知?!

回覆 引用 TOP

引用:

小氣係女忍專利

回覆 引用 TOP

引用:

full茶包可去眼袋, 可以試下

回覆 引用 TOP

引用:

呢D就係女性既友情。無意冒犯樓主,樓主起碼做到坦白面對。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 張保仔皇帝妹 於 2018-3-13 10:53 AM 發表

你有無KEEP架? 有無做下facial? 有無做機刺激膠原蛋白增生呀? 有無搞搞你個眼袋呀?
請問有咩機係可以刺激膠原蛋白增生?
謝謝你

60 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。