註冊 登入

用apps 識左d 女仔,拎左whatsapp 之後...

用apps 識左d 女仔,拎左whatsapp 之後... E-mail 此主題給朋友

最近用apps 識左d 女仔,發覺依家有幾個女仔whatsapp 連相都無,最後上網時間和已閱讀的tick 都隱藏埋

所以有時send message 比d 女仔,都唔知個女仔睇左未,又或者個女仔可以睇左個message但唔知比咩reply 你所以唔reply 都唔奇,如果呢d 情況,send message 比個女仔,但個女仔唔reply ,應該隔一日定兩日先好再send 其他message 比個女仔?

熱門搜尋: children 奶粉 產後修身 陪月員
如果你夜晚send,就第二朝10:00再由講早晨開始延續話題(返朝9晚6的囡囡一定已醒,返晏或返shift 的囡囡就應該差不多起身)
如果你日頭send,就隔2-3個鐘再send,當做比足夠時間對方完成手頭上要做的事
如果都仲無反應,你就唔好太上心,佢覆就覆,唔覆罷就,可另找新囡
以上方式是本人溫仔做法,但用於女身上亦通(我估)

熱門搜尋: 韓國護膚品 雙眼皮 粉底 mascara foundation 豐胸療程
引用:
原帖由 東方默默的救星 於 2018-3-11 11:39 PM 發表

如果你夜晚send,就第二朝10:00再由講早晨開始延續話題(返朝9晚6的囡囡一定已醒,返晏或返shift 的囡囡就應該差不多起身)
如果你日頭send,就隔2-3個鐘再send,當做比足夠時間對方完成手頭上要做的事
如果都仲無反應,你 ...
做法正确

ken^^
引用:
原帖由 2010kenleung 於 2018-3-11 11:43 PM 發表

做法正确
謝讚賞,但人家只玩過一排就無玩,可不是老江湖哦

引用:
原帖由 東方默默的救星 於 2018-3-12 12:06 AM 發表

謝讚賞,但人家只玩過一排就無玩,可不是老江湖哦
不关事,重點係你懂給人时间空间,不像别的,不回马上就發癫一样

ken^^
第二日再send過
如果都仲係冇回音就放棄

熱門搜尋: 結婚 結婚對戒 婚禮 婚宴
引用:
原帖由 馬洛耶夫 於 2018-3-11 10:04 PM 發表

最近用apps 識左d 女仔,發覺依家有幾個女仔whatsapp 連相都無,最後上網時間和已閱讀的tick 都隱藏埋

所以有時send message 比d 女仔,都唔知個女仔睇左未,又或者個女仔可以睇左個message但唔知比咩reply 你所以 ...
有D唔俾號碼WhatsApp
要Wechat
咁重更難

溝女係要見面接觸,文字交流機會微!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2010kenleung 於 2018-3-12 12:12 AM 發表

不关事,重點係你懂給人时间空间,不像别的,不回马上就發癫一样
大家都仲係好陌生,又唔係勁fd底,人地願意跟你對話已好好,憑咩強求人一定覆你?
除非成功變成男女朋友關係啦,到時先癲都唔遲

引用:
原帖由 1368joe 於 2018-3-12 08:35 AM 發表

有D唔俾號碼WhatsApp
要Wechat
咁重更難
網上交友有防人之心好正常,WeChat得個 acc,無乜私人資料,你睇唔倒已讀或最後上線,起碼無咁hurt

回覆 引用 TOP

吾冼像跟蹤咁掛。。不回米算!

回覆 引用 TOP

隨時基路難行

回覆 引用 TOP

我本人中意用we chat .起碼唔洗比電話號碼人哋,功能多D,又可用we chat pay.'感覺上介面用得舒暢D。老實講,你諗得太複雜,其實D男人係唔會因為女仔咩鐘數得唔得閒,男人單純,想就會say hi.问安,早晨,,應机咪應,諗那麼多做乜!!!!!

回覆 引用 TOP

尋日無聊討論區pm 問某人交唔交友
對方願意
開頭便講Hi之類的招呼說話
我咪講番好高興認識佢
我嘜到無講
佢接着便話(不要找佢做SP),我望一望佢張玉照肥婆笑佐
我唔知佢無自知之明,定自信心爆棚,定當所有男人都只係係約砲
我咪同佢講,宜家我識的兩個仍有聯絡的網友都從未約佢哋見面,純交朋友
我咪問佢一般嘢
佢話我好似見工
最攪笑係佢唔答之餘,相同問題佢又問番我,我咪問佢係咪見工?
之後便無答
今早佢講唔講啦
最攪笑見佢講討論區識朋友係擴濶社交圈子

其實邊類形式無所謂
交朋友啫
唔一定男女朋友
但有D人好現實
傾佐幾句覺不是佢目標即唔講

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。