註冊 登入

我和她 想大家俾意見

我和她 想大家俾意見 E-mail 此主題給朋友

我係男  大家相識係交友APP 大家都28-30歲  識左大約個幾月就一齊  依家已經一齊半年
但大家一個月都唔會見到1-2次(每次見面都係有事先會見面)   都好少出街食飯之類  原因係佢比較多病痛  早2個月前就因為病而冇再返工
問題就黎  佢因為家事  之前借左銀行錢(每月要還4000)  早起上2個月我已經直接俾錢佢還過2次    因為佢依家冇野做   依家交租都成問題    佢強烈叫我幫佢還錢同交租   其實每次出黎都係為左錢   已經冇其他   加上大家生日同節日都冇過過
P.S佢從來冇加過我FB  IG之類(好神秘)  上個月突然俾我發現到佢同第2個男既合照(男方FB)  事後佢有解釋係普通男人朋友ONLY  (前題係佢話人地老婆都唔介意佢放張合照上FB  我介意黎做咩....)

你明顯係水魚

其實自己都有冷靜分析過   表面既證據上我係水魚   但心存有一絲希望佢所講既一切都係事實  而唔係呃我錢同感情   上黎目的想聽多D意見

同錢扯上關係好唔健康. 你有沒了解過佢咩病, 有沒陪佢睇過醫生確認過?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eric310 於 2018-3-7 03:04 PM 發表

其實自己都有冷靜分析過   表面既證據上我係水魚   但心存有一絲希望佢所講既一切都係事實  而唔係呃我錢同感情   上黎目的想聽多D意見
佢個動機都好明顯啦,你都仲要問人意見,唔怪得之比人當傻仔啦~

熱門搜尋: 增髮 甩頭髮 頭髮稀疏

回覆 引用 TOP

當你係兵兼提款機,早走早著啦,條女擺明呃錢

熱門搜尋: fitness 粉底 保濕面霜

回覆 引用 TOP

我有講過話陪佢睇醫生   但佢次次都拒絕   話有屋企人同親戚陪佢睇
以我所知係女人病同胃病

比錢係無止境....而且去到呢個年紀拍拖都唔係玩玩下.....多數黎講😂😂😂建議你幫佢搵工同陪佢去睇醫生or介紹佢去你識的醫生到睇....如果關心一個人都係錯的樓主你不如諗真諗下同你女朋友的關係

回覆 引用 TOP

岩既   基本上依家佢搵我都係錢錢錢   除左錢好似冇咩話題.....就連見面都係   要搞掂錢銀先   唔係就話冇心情見..

回頭是岸 師兄 快d斬欖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七失青年 於 2018-3-7 06:39 PM 發表

回頭是岸 師兄 快d斬欖
係既   其實呢段日子我都感受唔到情侶既感覺  唔好話進一步    就連普通錫下都唔可以俾人知(佢話怕羞)出街又唔可以有親密野  但其實我地連普通睇戲食飯既都冇        成日都係話病  要睇醫生(雖然佢有影相話我知  佢真係好病)  依家冇左經濟能力   佢話交租都有問題   要我呢個月幫佢2筆數先  先至有心情可以見下之類

引用:
原帖由 eric310 於 2018-3-7 07:09 PM 發表

係既   其實呢段日子我都感受唔到情侶既感覺  唔好話進一步    就連普通錫下都唔可以俾人知(佢話怕羞)出街又唔可以有親密野  但其實我地連普通睇戲食飯既都冇        成日都係話病  要睇醫生(雖然佢有影相話我 ...
其實你自己都好清楚,無謂再糾纏!趁以家仲未蝕太多快d斬,當買個教訓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eric310 於 2018-3-7 07:09 PM 發表

係既   其實呢段日子我都感受唔到情侶既感覺  唔好話進一步    就連普通錫下都唔可以俾人知(佢話怕羞)出街又唔可以有親密野  但其實我地連普通睇戲食飯既都冇        成日都係話病  要睇醫生(雖然佢有影相話我 ...
人蠢冇药医㗎,兵大哥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eric310 於 2018-3-7 12:40 PM 發表

我係男  大家相識係交友APP 大家都28-30歲  識左大約個幾月就一齊  依家已經一齊半年
但大家一個月都唔會見到1-2次(每次見面都係有事先會見面)   都好少出街食飯之類  原因係佢比較多 ...
你甘願比她呃錢,係晤係她好靚女吸引了你魂魄?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 希望有未來 於 2018-3-7 07:37 PM 發表

你甘願比她呃錢,係晤係她好靚女吸引了你魂魄?
主觀角度   樣貌同身材係我type

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。