• 瀏覽: 36,747
  • 回覆: 62
  • 追帖: 5
如題~

如果要做呢兩樣應該要邊樣做先?埋線先定縮鼻翼先好?埋線會想打埋透明質酸,預30000左右做唔做得哂兩樣?

我暫時搵到幾間做埋線同縮鼻翼,有無jm 係以下其中一間有做過鼻可以比啲意見我(或者其他醫生都得)?我有上網搵過資料,但好似好少真實個案,希望有經驗既jm 可以分享下造福人群。打手就請回,唔好出黎害人,害人毀容死全家。

埋線隆鼻:
Clxxicx 
Nxme
壹x健
Lxx medxcal 
Ig shop: bexxty.cc.hxx.oxx6, mixxs_bexxty etc.
(其實見ig post個啲真係整得好靚好自然,但我又唔想搵個樣黎較非😂

縮鼻翼:
壹x健
MeSkxn medxcal centre 

Btw, 唔會打算去台灣/韓國整,時間唔允許同嫌麻煩,所以唔洗推薦我去香港以外地方整。thx🙏🏻

回覆 引用 TOP

Push,無人分享一下?😭

回覆 引用 TOP

有個sis去壹整胸衰左 好似一高一低
有另一個sis睇ig啲相被吸引去唔知邊間整左紋唇出黎又另一回事
諗諗啦

引用:
原帖由 wisekaka 於 2018-3-4 05:50 PM 發表

有個sis去壹整胸衰左 好似一高一低
有另一個sis睇ig啲相被吸引去唔知邊間整左紋唇出黎又另一回事
諗諗啦
多謝你回覆!
我再諗過應該都唔會搵ig整,好大風險。壹我都見到有唔少負評,不過好似無見人講係個度縮鼻翼失敗,所以而家個心都十五十六。多人講個啲店都有負評,無人講個啲又唔知佢會整成點,都唔知應該點簡好。我其實都唔想去美容院,想搵正規醫生做,但唔知有咩野途徑搵到。🤦🏻

回覆 引用 TOP

埋線真係好傷害鼻組織 請三思
打透明質酸會好d
一美健黑店

引用:
原帖由 幸幸 於 2018-3-4 08:37 PM 發表

埋線真係好傷害鼻組織 請三思
打透明質酸會好d
一美健黑店
多謝你既分享!
咁我應該唔會考慮壹了,咁多人都負評佢。其實我覺得微整點都對身體有一定既損傷,差左多定少,我決定得去整都接受係有呢個風險。我之前有諗過淨係打透明質酸就算,但見打過啲人都話吸收得好快,hold得1-3個月,最多半年,重點係打得多個鼻樑會變到阿凡達咁,好肉酸。😰

回覆 引用 TOP

同埋我想知係香港搵醫生/美容院做埋線+縮鼻翼3萬左右整唔整到?因為我想預返個budget😭

回覆 引用 TOP

同埋我想知係香港搵醫生/美容院做埋線+縮鼻翼3萬左右整唔整到?因為我想預返個budget😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 easymoney818 於 2018-3-5 12:49 AM 發表

壹X健原全唔掂,D醫生審美眼光完全有問題,打鼻打到一支野咁
其實我見到佢呢條宣傳影片,都覺得呢間野伏伏地,佢幫個女仔打到個鼻樑勁奇怪,真心覺得佢整完仲樣衰左,加上而家你地個個都話唔好搵壹整,更加唔會考慮呢間。😰

https://m.youtube.com/watch?v=7Fg8JftMsvA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csma03 於 2018-3-5 08:21 AM 發表

聽sis講Nu me 黑中之黑 仇人推介之選
點黑法

回覆 引用 TOP

我做咗埋線PCL鼻.. 覺得係值得做嘅。因為個鼻樑位shape咗,成個輪廓都出番黎... 呢樣係打Botox同hifu 都比唔到我嘅!你打算縮鼻翼指係外科手術嗎?因為如果你醫生夠料打botox入鼻某條好細嘅肌肉.. 係做到縮細嘅效果架。不過就keep唔耐囉。

引用:
原帖由 酒紅色麂皮手袋 於 2018-3-6 01:57 AM 發表

我做咗埋線PCL鼻.. 覺得係值得做嘅。因為個鼻樑位shape咗,成個輪廓都出番黎... 呢樣係打Botox同hifu 都比唔到我嘅!你打算縮鼻翼指係外科手術嗎?因為如果你醫生夠料打botox入鼻某條好細&# ...
Sis介唔介意分享下你係邊到做同埋整得自唔自然?唔洗開全名,或者講係搵邊個醫生/邊頭都可以。🙏🏻 我係打算做縮鼻翼手術,有考慮過打Botox,但上網聽啲人講個效果係幾乎無咁濟,又keep唔得耐,所以唔會考慮打botox了。

引用:
原帖由 kikotosi12 於 2018-3-6 03:39 AM 發表

Sis介唔介意分享下你係邊到做同埋整得自唔自然?唔洗開全名,或者講係搵邊個醫生/邊頭都可以。🙏🏻 我係打算做縮鼻翼手術,有考慮過打Botox,但上網聽啲人講個效果係幾乎無咁濟,又keep唔得耐,所 ...
打Botox縮鼻翼無效果, 唔好哂錢, 我試過

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]