• 瀏覽: 56,073
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
我老公結左婚成拾幾年, 本身有一個仔!但因某些問題我同個仔平日已經係外家度住, 只係星期六或長假期先係一齊!
係幾年前,我老公用力不從心硬唔到呢個理由無同我行埋之後,我地已有幾年再無性愛!近日,佢比我發現,
佢係個出街袋裡面有2個仲未用的避孕套!我真係晴天霹靂!我無即刻拆穿佢!但我有種被出賣的感覺!
我好想離婚,但我個仔今年15歲,佢非常渴望我地一家三口一齊生活!我都唔知點算!

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb56f8c893e0bd 於 2018-2-13 01:11 PM 發表

我老公結左婚成拾幾年, 本身有一個仔!但因某些問題我同個仔平日已經係外家度住, 只係星期六或長假期先係一齊!
係幾年前,我老公用力不從心硬唔到呢個理由無同我行埋之後,我地已有幾年再無性愛!近日,佢比我發現,
佢係 ...
無性愛咁多年你忍受到?我一個月都無性愛已經想離婚了

解決嗰個「某些原因」,同老公住返埋一齊。

但我發現每當長假期同個仔返去復合之後唔夠一個星期,大家好似相處唔到就開始想嗌交咁!

引用:
原帖由 fb56f8c893e0bd 於 2018-2-15 12:12 PM 發表

但我發現每當長假期同個仔返去復合之後唔夠一個星期,大家好似相處唔到就開始想嗌交咁!
咁其實你地係咪即係貌合神離,什至對大家有D難頂?只係因為囝先仲係夫妻?

我唸如果係咁,即然大家已無咩感情而又只想囝繼續有父母錫,就一係睇開少少,因為反正無左感情你強行留佢做咩?!比佢繼續做個錫囝既爸,仔繼續有父愛

你好介意咪大家講清楚,睇下解唔解決到你地間既問題

引用:
原帖由 fb56f8c893e0bd 於 2018-2-13 01:11 PM 發表

佢係 ...
同妳老公講,話妳環保吹免套

😔😔

係我諗左好耐之後, 剛剛新年初三屋企只有我同佢, 我真係再忍唔住問佢點解有2個CONDOM係個袋度?佢好意外的反應, 點解我會知?
我果刻真係馬上喊左出來!即係佢已承認咗!原來,呢幾年佢對我有好多不滿,又覺得我俾面色佢睇!怇好奇怪反問我,我係咪仲愛佢,仲著緊佢???原來,佢以為我對佢無晒感情!佢認為係我唔肯同佢做,但我記得最後果次係佢話硬唔到先唔要佢做!所以,佢出左去搵D骨女出火!
但我今次,我真係平心靜氣咁同佢講晒我對佢的不滿!大家都各自有不對的地方!我問怇,到底仲要唔要一齊?佢話想,咁我都讓一步,儘量做返好自己的本份,做多D家務來哄下佢,同埋我仲佢講今次件事,我可以唔再提!希望佢亦有改善佢D態度!之後,我地一家人的相處真係開心左的!呢D連個仔都感覺到!
原本我地大家已經分床瞓左好幾年,反而經過今次件事之後佢仲會自己瞓返我身邊,雖然未開始有返性生活!但我反而心情輕鬆左!

換系我 也想離婚

恭喜你搵番床伴

引用:
原帖由 fb56f8c893e0bd 於 2018-3-5 03:09 PM 發表

係我諗左好耐之後, 剛剛新年初三屋企只有我同佢, 我真係再忍唔住問佢點解有2個CONDOM係個袋度?佢好意外的反應, 點解我會知?
我果刻真係馬上喊左出來!即係佢已承認咗!原來,呢幾年佢對我有好多不滿,又覺得我俾面 ...
加油,有一個好開始 慢慢黎
我覺得最緊要唔好咩都罵罵罵 咩都睇唔過眼甘 (我唔係話樓主你會)只係有時有發脾氣時唔唯意咋

引用:
原帖由 fb56f8c893e0bd 於 2018-3-5 03:09 PM 發表

我果刻真係馬上喊左出來!即係佢已承認咗!原來,呢幾年佢對我有好多不滿,又覺得我俾面 ...
其實男人最討厭係身邊既女人每日好似怨婦咁又煩又嘮叨,就算你結婚前係大美人,婚後都唔想碰你因為佢好清楚知道唔碰你由可,一碰你就一大堆怨言要受

仔仔15歲仲响反叛期,如果離婚會影響仔仔

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2018-3-21 09:29 AM 發表

其實男人最討厭係身邊既女人每日好似怨婦咁又煩又嘮叨,就算你結婚前係大美人,婚後都唔想碰你因為佢好清楚知道唔碰你由可,一碰你就一大堆怨言要受
九成九岀邉搞嘢
選擇唔多
一,當唔知
二,當唔知,加強自己技術,希望留住佢
三,當唔知,多溝通,關心佢
四,灘牌,最後會分開多

直接問佢,放起心入面,問題只會繼續發生

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]