註冊 登入

小三重生support 區 - 2018

引用:
原帖由 @@豬 於 2018-1-31 01:06 AM 發表

簡單啲 係個誘因值唔值你去咁做
咁有d人會覺得值得有d人會覺得唔值得,都係睇當事人(destinyku同個人夫)自己嘅選擇...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
每次佢係我側面聽屋企人電話,我個心都好吾舒服。但我冇左佢我會生活吾到,佢又吾俾我識其他男仔。
我好愛佢,但有時覺得好痛苦,我個心好亂

引用:
原帖由 destinyku 於 2018-2-2 08:56 PM 發表

每次佢係我側面聽屋企人電話,我個心都好吾舒服。但我冇左佢我會生活吾到,佢又吾俾我識其他男仔。
我好愛佢,但有時覺得好痛苦,我個心好亂
咁當然係會個心唔舒服,如果你可以係冇反應冇感受,咁你就已經可以一早離開佢
你有機會識到其他男仔?如果係咁,咁你就更加應該同佢講你想要嘅係百分百嘅愛而唔係得一半嘅愛雖然佢都係做咗好多付出好多,之後你就開始去放低佢去識其他男仔...咁到底之後係你喺其他男仔之中遇到個俾到百分百愛你,定係佢可以放棄一切去搵返你,就睇緣份安排

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktealover 於 2018-1-22 03:09 PM 發表

支持小三斬纜,因為對方要你做小三,即是佢有其他priority。正常人何必俾人用來攝時間,做人夫妻生活的調味品呢。

回覆 引用 TOP

現在去到超長遠關係
人夫已經疊堆心水做齊人

引用:
原帖由 findmyluv 於 2018-2-7 12:36 PM 發表

現在去到超長遠關係
人夫已經疊堆心水做齊人
你講你自己嗎?

引用:
原帖由 mmkl666... 於 2018-2-7 01:20 PM 發表

你講你自己嗎?

引用:
原帖由 findmyluv 於 2018-2-7 03:46 PM 發表

系點樣的超長遠關係?你願意接受嗎?

回覆 引用 TOP

斬斬斬。我要加油!

佢唔會主動話分手,而如果我要走,佢就會放生我。
大家感情都變咗質,都唔會開心。
我呢排不停轟炸佢,而男人就最憎呢樣嘢。令佢對我做更傷害我嘅事,傷到不可再傷嘅時候,我應該可以走到。

回覆 引用 TOP

男人有齊人做,邊個唔想做
女友又唔會影響佢屋企

我都無話願唔願意,等緊自己厭卷同失去興趣果日,就離開吧

我人夫,唔知佢叻定老婆真的晤多理佢
無時無刻機不離手都得?無咩理由一d壓力都無,仲輕鬆happy的同小三咁耐

引用:
原帖由 findmyluv 於 2018-2-8 04:41 PM 發表

男人有齊人做,邊個唔想做
女友又唔會影響佢屋企

我都無話願唔願意,等緊自己厭卷同失去興趣果日,就離開吧

我人夫,唔知佢叻定老婆真的晤多理佢
無時無刻機不離手都得?無咩理由一d壓力都無,仲輕鬆happy的同小三 ...
你哋一齊咗幾耐呀?

引用:
原帖由 mmkl666... 於 2018-1-18 07:58 AM 發表

集思廣益,吸納唔同聲音
可能揾水鱼或揾靚佬開心下

回覆 引用 TOP

今晚大年三十,先系度同各位拜個早年,恭祝大家心想事成,身體健康,繼續好好生活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hello鼠 於 2018-2-8 06:01 PM 發表

你哋一齊咗幾耐呀?
第三年

引用:
原帖由 findmyluv 於 2018-2-16 12:11 AM 發表

第三年
、勁!三年甘奈。
我已經開始冇耐性

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。