註冊 登入

小三重生support 區 - 2018

引用:
原帖由 destinyku 於 2018-1-26 08:34 PM 發表

佢叫我以後日子跟住佢,吾會再俾我捱苦。
我冇左佢我會要好努力工作,少左時間陪小朋友,收入都會少左。
細仔見過佢,我媽估到d但冇講野,因為我俾佢家用多左又多左時間係屋企。
如果佢經濟上可以照顧到你一家五口(你同三個小朋友同你阿媽),咁佢應該唔係好似其他所講d人夫咁只係為咗性同激情浪漫而出軌同你一齊...可能佢係搵好多錢,用嚟照顧你嗰d對佢嚟講係好少數,但如果將呢筆錢攞出去出面玩,可能同時可以玩多一兩個添...當然咁亦唔等於佢就係好好,因為佢始終係呃住佢老婆對唔住佢老婆...而且就算佢可以經濟上照顧到你同你屋企人,但佢始終唔可以喺佢個圈子公開同你嘅關係,亦都唔可以完全走入你個圈子...

熱賣及精選
引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2018-1-27 07:03 PM 發表

如果佢經濟上可以照顧到你一家五口(你同三個小朋友同你阿媽),咁佢應該唔係好似其他所講d人夫咁只係為咗性同激情浪漫而出軌同你一齊...可能佢係搵好多錢,用嚟照顧你嗰d對佢嚟講係好少數,但如果將呢筆錢攞出去出 ...
佢d朋友同我關係好好。佢會帶我同佢週圍去,反而老婆真係放係屋企。可能功能上吾同,我只係一個娛樂工具。
我真係好無奈,自己老公咩都吾理,反而人地老公對我無微不至,照顧有加。
我其實好想有一個自己嘅家,只能渴望⋯⋯

引用:
原帖由 destinyku 於 2018-1-28 02:52 AM 發表

佢d朋友同我關係好好。佢會帶我同佢週圍去,反而老婆真係放係屋企。可能功能上吾同,我只係一個娛樂工具。
我真係好無奈,自己老公咩都吾理,反而人地老公對我無微不至,照顧有加。
我其實好想有一個自己嘅家 ...
佢真係可以咁光明正大見佢d朋友!? 咁佢帶你周圍去嘅時候其實可能只係呃住佢老婆佢要去傾生意或者返公司做埋d嘢...而佢雖然話唔介意你有小朋友,但就只係要你擺低小朋友俾你媽睇住去同佢周圍去,而唔係可以俾你帶埋佢哋一齊去...
雖然佢對你咁好咁照顧你,但佢咪都係冇好好對佢老婆,正正就好似你所講你前夫對你差對你咩都唔理...佢依家都係唔可以百分百同你去組織返一個正式嘅家...

問題系搵個另一個系唔系一定比現在的更好?

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2018-1-28 11:58 AM 發表

佢真係可以咁光明正大見佢d朋友!? 咁佢帶你周圍去嘅時候其實可能只係呃住佢老婆佢要去傾生意或者返公司做埋d嘢...而佢雖然話唔介意你有小朋友,但就只係要你擺低小朋友俾你媽睇住去同佢周圍去,而唔係可以俾你帶 ...
佢對老婆都好好,佢老婆住大陸,佢一星期返去三晚。我見佢地每日都微信,無鬧交,關係吾差。
我地係光明正大周圍去,反而去到我屋企附近,大家先避忌d。
佢又會送電腦俾我d小朋友做功課。
佢對我太好,我離開吾到佢。
但我始終想有自己嘅家,吾想做人地小三。可惜冇一個男人比佢對我更好

引用:
原帖由 mmkl666... 於 2018-1-28 12:40 PM 發表

問題系搵個另一個系唔系一定比現在的更好?
我搵吾到比佢更好的人

引用:
原帖由 destinyku 於 2018-1-28 03:39 PM 發表

我搵吾到比佢更好的人
咁你都幾靚下

生左3個,佢都對你咁好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 destinyku 於 2018-1-28 03:38 PM 發表

佢對老婆都好好,佢老婆住大陸,佢一星期返去三晚。我見佢地每日都微信,無鬧交,關係吾差。
佢對我太好,我離開吾到佢 ...
咁佢真係已經當咗自己有兩頭住家,就好似早廿幾年d太空人或者中港商人咁,海外或者內地一頭家,香港又一頭家,只係掉返轉佢內地嗰個先係阿大,而你係阿二...我唔否定佢係對你真心付出真心想照顧你,但佢始終做唔到何生嗰d咁可以共存...而喺大眾道德觀念下,佢就算兩邊都係真心想去照顧,但都好難話完全冇錯...

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2018-1-28 06:25 PM 發表

咁佢真係已經當咗自己有兩頭住家,就好似早廿幾年d太空人或者中港商人咁,海外或者內地一頭家,香港又一頭家,只係掉返轉佢內地嗰個先係阿大,而你係阿二...我唔否定佢係對你真心付出真心想照顧你,但佢始終做唔 ...
係呢個帖講道德真係哂狗氣 只有值與不值

回覆 #35: 小三重生support 區 - 2018

最後係點樣斬到既?

編輯
]

回覆 引用 TOP

回覆 #55: 小三重生support 區 - 2018

你有逼過佢同老婆分開嗎?

引用:
原帖由 destinyku 於 2018-1-28 03:38 PM 發表

佢對我太好,我離開吾到佢 ...
其實你已經有自已既家啦 小朋友同你媽媽同你囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @@豬 於 2018-1-28 07:15 PM 發表

係呢個帖講道德真係哂狗氣 只有值與不值
咁有d嘢係有兩面,好難話用一把尺就去判斷所有嘢咩係百分百啱定錯...雖然係有言論自由,但其實我哋都冇資格去做批判,只有神/上天去決定去安排...而咩報唔報應亦唔到我哋講,唔通有d人患重病或意外身亡就係佢自己或者另一半犯錯而所得嘅報應...又或者白頭人送黑頭人就係對父母犯咗某d錯嘅報應咩...

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2018-1-30 11:16 AM 發表

咁有d嘢係有兩面,好難話用一把尺就去判斷所有嘢咩係百分百啱定錯...雖然係有言論自由,但其實我哋都冇資格去做批判,只有神/上天去決定去安排...而咩報唔報應亦唔到我哋講,唔通有d人患重病或意外身亡就係佢自己 ...
簡單啲 係個誘因值唔值你去咁做

引用:
原帖由 dokie555 於 2018-1-29 04:08 PM 發表

你有逼過佢同老婆分開嗎?
逼…係時候講再見

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。