• 瀏覽: 4,871
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
唉,始終都係抵擋唔住殘酷的歲月,
呢兩年D皮膚開始越來越松,用幾貴嘅skincare都係無補於事,所以呢排唸住去試下做機,
有幾個師奶仔推介我去D細間嘅美容院做HIFU,
但我上網見D人話好多細間嘅美容院會用老翻機,
究竟係真唔係啊??
我睇D價錢都幾平,想試下但又有D驚…

熱賣及精選
細間美容院要好小心揀,有D真係會出古惑,攞部大陸機幫你打,收外國機嘅價錢

根本好多細美容院既機一定係假
一部皮秒機要成400萬 有無睇Beausxxx個廣告
就算佢作大 打個7折
你地覺得果d細美容院買得起咩
外國機過百萬一部好正常
果d細美容院最多味20-30萬買部大機
我唔會去細美容院做機架肯定話你知
人手facial就話無所謂姐
大佬呀 hifu d人又話幾個月做一次
痴線 甘樣non stop打大6高彷機
陣間又上黎話打到點點點
貪平就係甘架啦
一分錢一分貨 大家仲唔明呀
打多3 5 7年大5機味知咩事囉

細舖用淘寶機邊夠膽做
hifu呢個技術本來醫生用來治病的
你諗下能量幾咁大
由非專業人士操作更危險

當然有人實9吹話美容屎打得叻打得勁

之前就算有人問打透明質酸佢都話香港搵無牌行醫既美容屎大陸亞嬸打仲好過醫生添喎

hifu原理係醫學發明,但又話醫生唔得亞嬸勁好多,做打手做到咁無良,信者失明

Hifu 本身真係要醫生做呀,係而家d美容院買大6同韓國機冇咁勁既就搵美容師打,真係亂黎

hifu同laser真係唔去細美容院打。細美容院我只會做人手facial 同按摩舒服下。

引用:
原帖由 白田陳慧琳 於 2018-1-12 05:08 PM 發表

呢兩年D皮膚開始越來越松,用幾貴�skincare都係無補於事,所以呢排唸住去試下做機,
有幾個師奶仔推介我去D細間�美容院做HIFU,
但我上網見D人話好多細間�美容院會用老翻機,
究竟 ...
琴日銅鑼灣做完好正,用韓國的Smart Sonic,最重要價錢分明,唔會hard sells

唔知啊,太平嘅我都唔敢去試,
寧願洗多少少錢去D出名嘅美容院做

引用:
原帖由 白田陳慧琳 於 2018-1-12 05:08 PM 發表

呢兩年D皮膚開始越來越松,用幾貴嘅skincare都係無補於事,所以呢排唸住去試下做機,
有幾個師奶仔推介我去D細間嘅美容院做HIFU,
但我上網見D人話好多細間嘅美容院會用老翻機,
究竟 ...
其實而家大型既都好平
駛咩去屋村美容院
好似Jessica C個間第一次都係688
唔岩就走 細間邊度蝕得起呢D試做

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2018-1-12 06:49 PM 發表

根本好多細美容院既機一定係假
一部皮秒機要成400萬 有無睇Beausxxx個廣告
就算佢作大 打個7折
你地覺得果d細美容院買得起咩
外國機過百萬一部好正常
果d細美容院最多味20-30萬買部大機
我唔會去細美容院做機架肯定話 ...
哇,乜原來咁架,好彩我仲未去試啫

引用:
原帖由 濕濕象 於 2018-1-15 12:03 PM 發表

唔知啊,太平嘅我都唔敢去試,
寧願洗多少少錢去D出名嘅美容院做
但係D人話出名果啲好hard sell,
我驚俾人chur住來sell啊

引用:
原帖由 白田陳慧琳 於 2018-1-15 02:31 PM 發表

但係D人話出名果啲好hard sell,
我驚俾人chur住來sell啊
我又唔覺喎,我第一次去Frederique都係去試做LS treatment,
個美容師都係咁易問咗我兩句,冇乜點sell,
不過個效果都幾好,後尾係我自己翻轉頭去join plan~

大細美容院我到做過, 我覺得大間應該吾會用老翻機既, 細間到未必一定假, 搵間做開, 有朋友做過, 可信度高D 既做 LOR. 
就算用真機同你打到可以用D 打到殘晒既頭同你做, 同冇打過冇分別. 

我係SIM人!!!
引用:
原帖由 濕濕象 於 2018-1-16 03:17 PM 發表

我又唔覺喎,我第一次去Frederique都係去試做LS treatment,
個美容師都係咁易問咗我兩句,冇乜點sell,
不過個效果都幾好,後尾係我自己翻轉頭去join plan~
咁又幾好喎,值得一試!

引用:
原帖由 lmklmkit 於 2018-1-16 04:26 PM 發表

大細美容院我到做過, 我覺得大間應該吾會用老翻機既, 細間到未必一定假, 搵間做開, 有朋友做過, 可信度高D 既做 LOR.
就算用真機同你打到可以用D 打到殘晒既頭同你做, 同冇打過冇分別.  
咁又係,搵大間做始終都係比較有保障~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]