註冊 登入

分手了 女友出軌 我很心痛 能否安慰我

分手了 女友出軌 我很心痛 能否安慰我 E-mail 此主題給朋友

2018-1-10 09:17 AM
唉 今晚過左一個好漫長既夜晚  
由我同佢識左4點月講起 因為佢一個女仔自己租屋住 5000幾蚊唐樓 我由識佢開始就搬左入去住
到左第2個月 我主動話幫手交租 因為佢都無野做 係靠之前有存既錢 大概6-7萬 做平時生活 , 但係每次我都無交足錢 次次都比得1500-2000 同當初應承每個月交5000係兩回事 我都知自己仆街 
但係食飯食煙係日日都係我比係兩個人既 我壓力太大 所以先每個月比得1500-2000 但係佢有時又去玩下 又去買下野 錢用得好快 佢存款又得返1-20000 加上我又每個月先比咁少租 佢又無做過野 開始佢頂唔順  同我吵左一輪話我每個月交咁少呀點點點 之後由上個星期一 我就開始無去住,上個星期3.4左右 佢無同我講搵到野做 但由我地傾談之間 我知佢搵左份去左做酒吧sell酒同做拳手  我係唔比佢去 但係佢用 我一個月 連5000租都交唔齊 佢為左搵錢又無學歷 唯有做酒吧 
好啦 我認我衰仔 無交足租 逼到佢要去做酒吧 惡夢來了 咋晚我上左去訓 我趁佢沖涼 開左佢手機 因為我不嬲知佢手機pw 所以偷偷睇 發覺佢同一個男人 傾計我就禁入去睇 一睇 講埋d野 又淫又sweet 又話上次爽唔爽呀咩咩咩 條仔仲拍左片 又影左相 我條女就係入面被佢插 仲傾得好開心   我一睇到 個心好痛 好寒 忍住眼淚 我從沒有試過呢種感覺 我問佢 點解咁對我 就算我再點衰 都唔應該出軌 佢話個晚飲到好醉 我話我平時同你飲 你一唔想要 你對腳既力可以踢死一條牛 牛唔飲水唔禁得牛頭低 我既心穿洞了 已經對女人失哂信心 唔再想拍拖

除左恭喜我都唔知可以講咩好

引用:
原帖由 滑翔衝力射球 於 2018-1-10 09:28 AM 發表

除左恭喜我都唔知可以講咩好
唉屌 你仲講呢d 我成晚無訓 

C兄你又無錢咁想點呀?

引用:
原帖由 hkdna2000 於 2018-1-10 09:34 AM 發表

C兄你又無錢咁想點呀?
屌 所以咪係得怪人地 係自己衰 所以我只有自責 自己撈多份 努力d咪唔洗搞到以家咁 都係自己無用 你補句安慰說話我已經好開心

引用:
原帖由 LTKBOXxx 於 2018-1-10 09:30 AM 發表

唉屌 你仲講呢d 我成晚無訓?
條女又唔係咩好女仔
搵過個仲好啦

熱門搜尋: 假髮 頭髮護理 生髮 增髮 頭皮 shampoo

回覆 引用 TOP

佢會係最後一個 我想中途轉機 試下男士 以免再受此痛苦

引用:
原帖由 LTKBOXxx 於 2018-1-10 09:49 AM 發表

轉下機都好不過可能更痛更苦

帽既事

回覆 引用 TOP

渣男配渣女囉⋯⋯

熱門搜尋: 情侶戒指 韓國女裝 ring crystal 免費試用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LTKBOXxx 於 2018-1-10 09:37 AM 發表

屌 所以咪係得怪人地 係自己衰 所以我只有自責 自己撈多份 努力d咪唔洗搞到以家咁 都係自己無用 你補句安慰說話我已經好開心
咁重唔係 雙贏 格局!

你可發奮去搵錢丶 條女 又可以搵到個更好既!

你如愛佢 都唔想佢跟著過窮鬼 連5千蚊租都交唔起啦。

比心機,你一定掂的,行行出狀元,有錢就有女!

熱門搜尋: 空氣清新機 通渠 兒童傢俬 保溫袋 鋁窗工程 物業按揭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LTKBOXxx 於 2018-1-10 09:49 AM 發表

香討有一個會員 bmw118i 就啱哂你
佢時男時女, 你想試乜都得

熱門搜尋: 進修 持續進修基金 私人補習 上門補習 海外升學 mba 會計課程
引用:
原帖由 LTKBOXxx 於 2018-1-10 09:25 AM 發表

2018-1-10 09:17 AM
唉 今晚過左一個好漫長既夜晚  
由我同佢識左4點月講起 因為佢一個女仔自己租屋住 5000幾蚊唐樓 我由識佢開始就搬左入去住
到左第2個月 我主動話幫手交租 因為佢都無野做 係靠之 ...
神被挫折給雅各,並不是想雅各因挫折而自暴自棄,
神是想雅各因挫折而變得更強大,使可以感化且教化他哥哥以掃。
為何你未教化到別人,就要自暴自棄呢?

放棄她吧

回覆 引用 TOP

盡快離場

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。