註冊 登入

[其他] 老婆啲親戚真係好q煩

老婆啲親戚真係好q煩 E-mail 此主題給朋友

真係好嬲
原本同老婆同老婆屋企傾好哂結婚細節
佢地都是是但但 乜都冇乜所謂
咁就好啦 好多野都唔洗煩
依加註完冊 搞到7788
老婆啲親戚就突然發癲
唔比我老婆跟我屋企果套
老婆仲話佢地嫁過女 識野啲
如果我早知佢地咁煩真係唔鬼註冊住

引用:
原帖由 cola123~ 於 2018-1-9 03:47 PM 發表

真係好嬲
原本同老婆同老婆屋企傾好哂結婚細節
佢地都是是但但 乜都冇乜所謂
咁就好啦 好多野都唔洗煩
依加註完冊 搞到7788
老婆啲親戚就突然發癲
唔比我老婆跟我屋企果套
老婆仲話佢地嫁過女 識野啲
如果我 ...
呢d係你老婆有問題,屋企人意見都話尊重吓呀!即然屋企人咁易啇量;傾好唒;你老婆無啦啦理d三姑六婆親戚做咩啫?首先調教吓你老婆先啦!

回覆 引用 TOP

呢D好似係你老婆既問題、家人意見都話尊重吓啫、既然家人咁易商量;都傾妥唒,你老婆理d三姑六婆親戚做咩?首先調教吓你老婆啦!

引用:
原帖由 酒店純情的魚蛋 於 2018-1-9 04:02 PM 發表

呢D好似係你老婆既問題、家人意見都話尊重吓啫、既然家人咁易商量;都傾妥唒,你老婆理d三姑六婆親戚做咩?首先調教吓你老婆啦!
我老婆都算蠢的
人講乜佢信乜
我已經向佢表明我對佢嘅親戚嘅不滿
但諗番 佢都無辜嘅 夾係中間

引用:
原帖由 cola123~ 於 2018-1-9 04:22 PM 發表

我老婆都算蠢的
人講乜佢信乜
我已經向佢表明我對佢嘅親戚嘅不滿
但諗番 佢都無辜嘅 夾係中間
唔係無辜既,咁大個人咁容易俾人影響;仲要係d無關重要既人;夫妻一世流流長;他日你倆有咩爭嗌;屋企人叫你地以和為貴、一人讓一步;本應解決問題、點知後來阿三姑媽;四姨婆話女人點可以讓老公;叫你老婆同你撑到底;撐唔掂就離婚!咁你老婆又夾係中間;好無辜牙?好好解釋同你老婆思想教育吓啦

回覆 引用 TOP

我係女嘅都覺得你老婆需要調教
未傾好都要睇下佢咩地位先考慮要唔要聽佢意見,傾好哂有哂plan就彩佢都傻,就算係話事的人原本話是但依家反口都應該被教訓

熱門搜尋: 情侶戒指 懷孕 婚宴 婚紗晚裝 生bb 身體檢查 眼部護理
引用:
原帖由 aya0127 於 2018-1-9 05:13 PM 發表

未傾好都要睇下佢咩地位先考慮要唔要聽佢意見,傾好哂有哂plan就彩佢都傻,就算係話事的人原本話是但依家反口都應該被教訓
完全認同呀、呢d係成熟負責既人應該有既處事態度

熱門搜尋: 母乳 bb baby

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aya0127 於 2018-1-9 05:13 PM 發表

無錯
之前都試過一獲
明明講好唔擺酒
跟住佢啲姊妹同佢講話咩人一世物一世
講到我老婆心思思
我同佢講遲下同佢豪遊日本先禁得住佢

我過多幾日又要見佢親戚
都唔知點好
黑佢地面 即係落自己面同老婆一家面

引用:
原帖由 cola123~ 於 2018-1-9 06:10 PM 發表

無錯
之前都試過一獲
明明講好唔擺酒
講到我老婆心思思

我過多幾日又要見佢親戚
都唔知點好
黑佢地面 即係落自己面同老婆一家 ...
樓主到宜家仲未明牙?d八婆親戚算係咩啫?關鍵係你老婆度呀!只要佢成熟d有主見d;萬事皆可解決;用多d耐性引導吓佢;解釋重點佢知啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cola123~ 於 2018-1-9 06:10 PM 發表

無錯
之前都試過一獲
明明講好唔擺酒
講到我老婆心思思

我過多幾日又要見佢親戚
都唔知點好
黑佢地面 即係落自己面同老婆一家 ...
無需擔心太多,夫妻和睦相處最重要

回覆 引用 TOP

結婚不是兩個人的事,這不是新聞。如果你不知道,可能是太天真吧!沒有必要結婚,就繼續拍拖,玩下,換畫,真的沒有必要結婚。如果你是很認真看待這個一輩子的關係,我相信你會介意為這個女人做這一點點。人地養個女禁大,交比你,就連這少少都不願意做,學咩人結婚呢!

引用:
原帖由 poolsidecrane 於 2018-1-10 08:09 PM 發表

結婚不是兩個人的事,這不是新聞。如果你不知道,可能是太天真吧!沒有必要結婚,就繼續拍拖,玩下,換畫,真的沒有必要結婚。如果你是很認真看待這個一輩子的關係,我相信你會介意為這個女人做這一點點。人地養個女 ...
結婚根本係兩個人既事 唔好on9

叫你老婆嫁比佢親戚,你結婚關佢L事咩!

引用:
原帖由 yeung24 於 2018-1-10 08:17 PM 發表

結婚根本係兩個人既事 唔好on9
唉!何必結婚呢!結來等離婚?same on9

調教調教  

回覆 引用 TOP

46 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。