• 瀏覽: 194,631
  • 回覆: 305
  • 追帖: 45
引用:
原帖由 catcat1114 於 2018-3-13 07:39 PM 發表

pm please
pm左你啦,不過好似已加價,樓上sis去左報價😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 SUILIN1699 於 2018-3-17 06:33 PM 發表

請問 地址在哪嗎?
PM Please.

想問下第一次上到去 係咪直接約見顧問、醫生,
係銅鑼灣,我打左去問完之後話想了解下,見完顧問再見醫生

引用:
原帖由 SUILIN1699 於 2018-3-19 06:56 PM 發表

詢問要收費用嗎
我見完醫生就confirm 做冇收呀,唔知見完唔做洗唔洗收,不過打去問哂先見醫生啦,我自己研究加諗左好耐先做

引用:
原帖由 Rai_sasa 於 2018-3-20 08:39 PM 發表

可pm邊度做?幾錢?
係銅鑼灣,2樣加埋7萬幾,
大腿抽2pt

引用:
原帖由 UMM 於 2018-3-22 12:27 PM 發表

7萬包埋注脂入胸嗎?
係呀, 注胸38000,因為我係個到抽埋脂所以冇限注幾多cc去胸,但我上年整抽大腿2pt加豐胸8萬有找,而家好似第2pt開始調整左價錢,樓上有sis打左去問左好彩我早做

引用:
原帖由 teruck 於 2018-3-23 05:32 AM 發表

胸唔洗理噤好!?這系唔洗好似隆胸噤用個特別bar?
頭3個月唔好戴鋼線鐡線冇壓力既bra就ok,有墊個d款係ok 同埋唔洗點按,假體隆胸而家應該少左人做

引用:
原帖由 @螢之光@ 於 2018-3-22 09:37 PM 發表

7萬好貴。

但將脂肪打入胸,個胸會唔會太林,一pat甘?胸要挺才好看。

另外,應該將來如果瘦左,胸都會縮返水?
正常呀,都係注番自己脂肪,所以做完唔好克意減肥囉,好似平時d人減肥個胸都有機會瘦

引用:
原帖由 UMM 於 2018-3-22 07:40 PM 發表

有冇縮水?前後大咗幾多?thx.
大左一cup,目測就覺得都好正常冇點縮,醫生話keep到6個月冇吸收就會定形,我做完之後有keep住自己體重,冇減肥

引用:
原帖由 銦cdr 於 2018-3-24 01:29 AM 發表

見唔到有相??
#21有相 我由b 升到c ,唔係好誇張,自體脂肪好自然

引用:
原帖由 銦cdr 於 2018-3-24 01:40 AM 發表

$7萬 保證左右胸各升1cup?
咁大腿每邊減左幾多吋吖?
小腿都抽得脂嗎?
個時我想升一cup,自己其他部位都好平均,大腿集中好多脂肪, 佢好多部位都可以抽,都係問醫生意見啦,岩岩影而家大腿最肥個位17吋,樓上有sis報左今年好似加左少少價

引用:
原帖由 kapets 於 2018-3-28 01:12 AM 發表

想問下你係邊間抽,新手pm唔到>
係銅鑼灣做嫁

引用:
原帖由 joeyliu12 於 2018-3-28 11:31 AM 發表

注入胸係自體脂肪,一樣會縮
就算你而家升到C
可能1,2年後就會縮返嫁喇
利申:個人經驗
我見醫生話半年唔吸收就會定型,脂肪存活率都有影響,再加個人體質,不過而家keep到就希望可以last到啦我最滿意都係對腳

引用:
原帖由 lollichanlolli 於 2018-3-29 12:59 PM 發表

聽講做完之後有機會個胸好快縮番,你呢個會唔會架?
過左半年以上又冇覺得變番之前咁呀,因為我換左C cup bra 冇鬆,重點我冇刻意減肥,一直keep住咁上下重

引用:
原帖由 small_kat 於 2018-3-29 05:51 AM 發表

請問可唔可以講下响邊做同幾錢,因為我都想做依家搵緊資料∼
Thx
我而家個價唔係好update la, 個時做8萬有找,係銅鑼灣

引用:
原帖由 omaloveu 於 2018-3-30 05:00 PM 發表

失敗左會有咩後果
上網做多d research 喔,站時我見ultra z 抽脂係安全過其他方法

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]