• 瀏覽: 176,991
  • 回覆: 861
  • 追帖: 42
一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常,同埋本身細b cup 既我覺得走去隆胸又好似有d無謂始終係假體吾自然,但如果抽完脂再可以用反去豐胸又好似幾好,查詢完一倫之後幾個月前終於做左啦😍。而家康復哂就分享下啦

手術前及過程

手術前禁食早餐,一開始就是換衫,mark位,之後就訓(麻醉),訓腥就feel到姑娘幫我著緊身褲
睡眠麻醉都幾Wing ,過程沒有感覺,做完之後頭兩個星期會有D腫,所以覺得對腳拉拉緊,醫生叫我多D按摩,第三周已經見到D瘀青散得七七八八,不過都要keep住著緊身衣一得個型恢復得靚D

最後揀ultra -z 最大原因如下
1. 相比傳統溶脂既方法ultra -z 可以選擇做既位置,大同小既面積都可以揀
2. 疼楚係比較少,呢隻對我既講都幾重要,我自己都幾驚痛,睇返資料,做既時候因為傷口比較細所以出血量都比較少
3. 正因為傷口比較細所以恢復期都比傳統快好多就好返
4. 同埋最重要係佢做完後皮膚仲係非常緊緻,呢個先係我最想要既效果

希望我既分享幫到手,我得閒就會覆大家問題

上圖Before ,吾算甲組腳,但係大腿真係好多肥肉,合埋腳吾會好似人地香腸腳咁靚。

After 係變左個埋腿有gap, 吾會痴埋,原本迫爆既legging 都鬆身哂。

至於胸既相少少怕醜,但由B變C感覺好開心

熱賣及精選
hello, 想問下你係邊到做同做左幾錢呀

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
做完幾多日之後先可以落床呀?個效果真真係好明顯波!

Yan Yan, Pm 我你在哪兒做呀

引用:
原帖由 jollylau_lau88 於 2018-1-8 02:18 AM 發表

同埋想問下多數係邊個位抽脂? 我都好有興趣做
邊個位有脂肪多就會抽呀,我見多數抽肚腰,大腿,手臂吧,因為本身我吾算肥只係大腿位置好粗,所以做,同埋抽出黎既脂肪可以豐胸,係出乎預料咁開心,真係會自信左

腿部真係幾有效呀

引用:
原帖由 jollylau_lau88 於 2018-1-9 02:16 AM 發表

可唔可以講多少少豐胸個step 係點做? 都係插條管入去?
會浄化同分離脂肪,係個胸底到用針孔入,所以吾會傷口咁濟,佢縫一針再貼左張膠布仔

引用:
原帖由 mayleungbaby34 於 2018-1-8 01:49 AM 發表

做完幾多日之後先可以落床呀?個效果真真係好明顯波!
即日走得啦,胸仲明顯

引用:
原帖由 jollylau_lau88 於 2018-1-9 02:16 AM 發表

同堆成個手術係咪要全身麻醉定係其他方法?
要全身麻醉,幾個鐘頭醒反就做哂兩樣
一次過搞掂哂,吾洗分幾次嫁

想請教樓主 自體脂肪隆豐要好似做假體成日按胸嗎?
可以share 下依家靚身材?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]