• 瀏覽: 192,139
  • 回覆: 895
  • 追帖: 45
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-17 11:13 PM 發表

一part paAt 計嫁,吾係用脂肪量計
一part 15000
一PART 係指抽一個地方既脂肪,再加埋放返落胸度?

熱賣及精選
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-17 11:17 PM 發表

會瘦左囉,頭3個月都會著緊身褲,之後會比人覺得瘦左囉。我都係3個月後先著短裙整個樣就話明顯,如果對腳瘦左就只會問:做咩瘦左咁多既
好,或者開頭我著D鬆身D 既遮下先
同埋睇黎升一CUP 算,升多兩CUP 我驚個個都問我做咩大左咁多

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-16 02:16 AM 發表

所以咪要著緊身褲,聽足醫生指示,我冇鬆呀
哦原來緊身褲要黎咁用…係出街先著?定24小時著住?

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:23 PM 發表

好,或者開頭我著D鬆身D 既遮下先
同埋睇黎升一CUP 算,升多兩CUP 我驚個個都問我做咩大左咁多
問番醫生建議女醫生做細心d,佢都比左好多意見同睇法我,因為都要睇反身型,佢個時都見我身型比左唔同建議我。

引用:
原帖由 cattyuen 於 2018-1-17 11:41 PM 發表

哦原來緊身褲要黎咁用…係出街先著?定24小時著住?
頭1個月24小時著,第2-3個月著最少12個鐘,如果keep到著耐d,會靚d,但我建議冬天做會好好多,我幾個月前做天氣好熱,辛苦d

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:20 PM 發表

係喎食完先做抵喎,可以抽多D等個胸再多2,3 CUP
做之前又可以放肆亂食野
不可能一次升三級,每次單邊打200cc上限,過多會鈣化。除非你事先用brava 擴大皮膚組織,內部有新增的血管網,否則過多會壞死。
另外,如果脂肪細胞瘦時做,咁樣200cc會有多一點細胞數量。
計一下數,同一樣volume ,當然係細胞越大,數目越少,我減肥了才做,現在肥幾磅個胸都會大。

係香港做? 做左幾錢多

引用:
原帖由 janetloi123 於 2018-1-18 03:59 AM 發表

係香港做? 做左幾錢多
係香港做,15000一part

可以pm我醫生資料嗎

點為之1part?
如1part指成個圈既大腿或腰肚,
咁好抵!

請問幾多錢呀

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
岩岩追曬你d post,sis你而家身材真係好正呀!!
我想問下但抽脂同豐胸都係同一日做曬?同埋豐胸後會唔會脂肪會流失又變返細呢?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-18 11:16 PM 發表

係香港做,15000一part
可以pm我邊位醫生做嗎,thx

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]