• 瀏覽: 176,979
  • 回覆: 861
  • 追帖: 42
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
抽完脂啲皮會唔會鬆架?

熱賣及精選
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 10:39 PM 發表

因為我只抽左大腿吾係好多脂肪, 胸用左大概300cc (兩邊加埋)升左一cup ,胸吾會有硬塊啦,事前要照超聲波check 呀
300cc 好似好少咋喎,有無話最多可以升幾級架?我本身得a

引用:
原帖由 kattina 於 2018-1-13 11:07 PM 發表

咁係咪我一次過可以抽哂腰、大肶、手臂D 脂肪去豐胸?
你可以咁講抽多幾part 就多d脂肪擺去胸位
佢注幾多入胸都係一個收費

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2018-1-16 12:34 AM 發表

300cc 好似好少咋喎,有無話最多可以升幾級架?我本身得a
我得大腿位抽,所以吾係好多ja,我想抽大腿係主要目的,豐胸係次目的,有人想多d脂肪,會增肥後做,但我冇喔

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2018-1-16 12:33 AM 發表

抽完脂啲皮會唔會鬆架?
所以咪要著緊身褲,聽足醫生指示,我冇鬆呀

引用:
原帖由 bing_yee 於 2018-1-16 12:26 AM 發表

你條腰係你做運動操返黎定抽脂架?
冇抽腰喔,腰本身唔粗

可以話我知邊到做嗎

引用:
原帖由 cnncnncnn 於 2018-1-17 12:55 AM 發表

可以話我知邊到做嗎
銅鑼灣做,女醫生想知detail請pm 我,因為太多人問我驚miss左

Pls pm the doctor info. Thx

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
PM 我係邊度做呀THANKS
同埋你做幾錢?係咪按抽左幾多脂肪黎計錢架?

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:11 PM 發表

PM 我係邊度做呀THANKS
同埋你做幾錢?係咪按抽左幾多脂肪黎計錢架?
一part paAt 計嫁,吾係用脂肪量計
一part 15000

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 12:52 AM 發表

邊個位有脂肪多就會抽呀,我見多數抽肚腰,大腿,手臂吧,因為本身我吾算肥只係大腿位置好粗,所以做,同埋抽出黎既脂肪可以豐胸,係出乎預料咁開心,真係會自信左
效果係咪好明顯?D 同事會唔會睇得出呢?
我想做,但係又怕同事見到,係背後說三道四

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 05:57 AM 發表

唔洗點按呀,因為係自己脂肪,同唔痛呀
不過頭3個月吾好戴鋼線bra,因為要比時間脂肪定形
下圖係after️好滿意
樓主你呢個身型真係恨死隔離咩

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:14 PM 發表

效果係咪好明顯?D 同事會唔會睇得出呢?
我想做,但係又怕同事見到,係背後說三道四
會瘦左囉,頭3個月都會著緊身褲,之後會比人覺得瘦左囉。我都係3個月後先著短裙整個樣就話明顯,如果對腳瘦左就只會問:做咩瘦左咁多既

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-16 02:15 AM 發表

我得大腿位抽,所以吾係好多ja,我想抽大腿係主要目的,豐胸係次目的,有人想多d脂肪,會增肥後做,但我冇喔
係喎食完先做抵喎,可以抽多D等個胸再多2,3 CUP
做之前又可以放肆亂食野

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]