• 瀏覽: 176,977
  • 回覆: 861
  • 追帖: 42
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 10:39 PM 發表

因為我只抽左大腿吾係好多脂肪, 胸用左大概300cc (兩邊加埋)升左一cup ,胸吾會有硬塊啦,事前要照超聲波check 呀
每邊150cc都有一cup 咁多?

熱賣及精選
樓主可pm價錢同邊度做嗎?謝謝

引用:
原帖由 美美美魔女!!! 於 2018-1-13 11:16 AM 發表

每邊150cc都有一cup 咁多?
醫生講過around150 -200cc 升到,但我情況因爲個胸本身都b,吾係細,同埋我個身吾厚嫁
32b 所以around 150都夠了,人人情況都吾同,不過佢注幾多cc都係同一個價錢

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-1-13 12:05 AM 發表

抽脂之後係咪要特別護理?貴吾貴, 樓主好成功個身材
要著緊身褲3個月所以冬天做好過夏天,
我個時做都覺得幾熱,合理價錢,吾敢貪平先用新技術。傳統抽脂都少少驚危險,而家身材係滿意左好多

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
其實抽脂呢種手術 (我都唔知可唔可以叫做手術),有無話可以抽你幾多磅脂肪架?
同埋抽完就咩手尾都無?之後有無D 咩要做?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 12:52 AM 發表

邊個位有脂肪多就會抽呀,我見多數抽肚腰,大腿,手臂吧,因為本身我吾算肥只係大腿位置好粗,所以做,同埋抽出黎既脂肪可以豐胸,係出乎預料咁開心,真係會自信左
咁係咪我一次過可以抽哂腰、大肶、手臂D 脂肪去豐胸?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 10:39 PM 發表

因為我只抽左大腿吾係好多脂肪, 胸用左大概300cc (兩邊加埋)升左一cup ,胸吾會有硬塊啦,事前要照超聲波check 呀
300cc升一cup咁我應該可以升好多cup

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-13 10:09 PM 發表

要著緊身褲3個月所以冬天做好過夏天,
我個時做都覺得幾熱,合理價錢,吾敢貪平先用新技術。傳統抽脂都少少驚危險,而家身材係滿意左好多
其實傳統同新技術有咩分別?出面做係會寫到明「新技術」咁架?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
可唔可以PM我呀? 對腳真係瘦左好多

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 11:31 PM 發表

會浄化同分離脂肪,係個胸底到用針孔入,所以吾會傷口咁濟,佢縫一針再貼左張膠布仔
將來係咪無人會睇得出架?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 05:57 AM 發表

唔洗點按呀,因為係自己脂肪,同唔痛呀
不過頭3個月吾好戴鋼線bra,因為要比時間脂肪定形
下圖係after️好滿意
嘩依家真係完美身段咁喎

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 05:57 AM 發表

見到你呢張相我真係好有衝動去抽脂豐胸,可唔可以PM 我喺邊度做呀

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 06:10 AM 發表

痛左大概一星期,之後就冇咁痛,岩岩做完係似酸痛再勁少少
咁會唔會行耐少少都頂唔順架?

引用:

胸用左大概300cc,咁知唔知即係抽左大腿幾多脂肪走?係咪都係300cc?
同埋可唔可以講下大肶瘦左幾吋呀?就咁講cc 我唔係好知即係瘦左幾多

引用:

你條腰係你做運動操返黎定抽脂架?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]