• 瀏覽: 176,976
  • 回覆: 861
  • 追帖: 42
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
我一直覺得抽脂豐胸真係好神奇,一次過可以滿足哂兩個願望
但係我想問下就咁打啲脂肪入胸度就ok? 係咪唔會有排斥?

熱賣及精選
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 12:52 AM 發表

邊個位有脂肪多就會抽呀,我見多數抽肚腰,大腿,手臂吧,因為本身我吾算肥只係大腿位置好粗,所以做,同埋抽出黎既脂肪可以豐胸,係出乎預料咁開心,真係會自信左
咁豐咗胸之後個胸係咪都好自然架?會唔會有假假地嘅感覺?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 11:35 PM 發表

即日走得啦,胸仲明顯
咁你講嘅恢復期係幾耐?同埋其實有咩要恢復?會有咩唔舒服呢?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
你手術完痛左幾耐呀?

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 11:35 PM 發表

即日走得啦,胸仲明顯
如果我想升兩cup, 可唔可以架?

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-1-10 05:19 PM 發表

想請教樓主 自體脂肪隆豐要好似做假體成日按胸嗎?
可以share 下依家靚身材?
唔洗點按呀,因為係自己脂肪,同唔痛呀
不過頭3個月吾好戴鋼線bra,因為要比時間脂肪定形
下圖係after️好滿意

引用:
原帖由 bing_yee 於 2018-1-10 11:22 PM 發表

我一直覺得抽脂豐胸真係好神奇,一次過可以滿足哂兩個願望
但係我想問下就咁打啲脂肪入胸度就ok? 係咪唔會有排斥?
首先做之前要驗血,照超音波影個胸,再等化驗報告,同埋我做個個唔係舊式抽脂,會安全好多呀,抽完既脂肪會凈化靚脂肪先,之後再注入。
而家先進同安全好多,不過我都係事前check哂先去做

引用:
原帖由 cattyuen 於 2018-1-10 11:36 PM 發表

你手術完痛左幾耐呀?
痛左大概一星期,之後就冇咁痛,岩岩做完係似酸痛再勁少少

引用:
原帖由 bing_yee 於 2018-1-10 11:25 PM 發表

咁豐咗胸之後個胸係咪都好自然架?會唔會有假假地嘅感覺?
我樓上更新左張相了,可以睇下,自己脂肪吾會變警鐘胸,好自然呀

樓主,
可以pm我知醫生名字,各邊胸為了多少cc, 用了多少$,以及胸有硬塊嗎?

想知詳情,pm pls🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

引用:
原帖由 anitalok2005 於 2018-1-11 12:46 PM 發表

樓主,
可以pm我知醫生名字,各邊胸為了多少cc, 用了多少$,以及胸有硬塊嗎?
因為我只抽左大腿吾係好多脂肪, 胸用左大概300cc (兩邊加埋)升左一cup ,胸吾會有硬塊啦,事前要照超聲波check 呀

引用:
原帖由 pigheadb 於 2018-1-11 08:42 PM 發表

想知詳情,pm pls🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
Pm 左你

可唔可以PM詳情吖?例如價錢呢啲 因為要事前準備好

抽脂之後係咪要特別護理?貴吾貴, 樓主好成功個身材

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]