• 瀏覽: 8,730
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
熱賣及精選
通常幾百蚊嘅都有限發數,
有D黑心美容院幫你做完一半就話用曬,
逼你俾錢做埋個半邊

引用:
原帖由 pancakeyea 於 2018-1-2 11:49 AM 發表

呢排search咗好多美容院嘅HIFU treatment,
發現D價錢真係有高有低,有D甚至話幾百蚊就做到,
想問下各位sis有冇試過??穩唔穩陣??
而且我見到D機有分韓國機,美國機,
想問下大家係揀做邊種架??
第一次做真係唔 ...
我就做緊KFDA既機
療程4次都要成皮一次
幾百個D我真係唔會做,上去sell到你爆

幾百蚊係咪試做價來架?
如果正價先幾百蚊千其咪試,百分百流嘢黎

引用:
原帖由 kokobb2 於 2018-1-2 02:24 PM 發表

我就做緊KFDA既機
療程4次都要成皮一次
幾百個D我真係唔會做,上去sell到你爆
成皮一次?你係做邊款機呀?

睇清楚有冇限發數,同埋揀間出名D嘅美容院做會比較有保障

大間D 出名個D至少唔會用假/老翻機幫你打, 所以實貴D 同埋好HARD SELL. 
有D 細細間既美容院唔係唔好, 不過要小心D 搵間可信D 既. 
韓國機就5K-10K打一次, 睇你打咩頭同幾多發數.
美國ULTHERA,一般到要20-30打一次.

我係SIM人!!!
做HIFU一定要問返間美容院係用咩機啊,
有D美容院會貪平用埋D大陸機,
我自己就揀做韓國機,Ultraformer第三代,效果幾好

引用:
原帖由 lmklmkit 於 2018-1-3 02:17 PM 發表

大間D 出名個D至少唔會用假/老翻機幫你打, 所以實貴D 同埋好HARD SELL. 
有D 細細間既美容院唔係唔好, 不過要小心D 搵間可信D 既. 
韓國機就5K-10K打一次, 睇你打咩頭同幾多發數.
美國ULTHERA,一般 ...
咁點分真假?

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2018-1-3 03:09 PM 發表

做HIFU一定要問返間美容院係用咩機啊,
有D美容院會貪平用埋D大陸機,
我自己就揀做韓國機,Ultraformer第三代,效果幾好
我試過,佢淨答係韓國機第三代…係咪有問題? (係葉露chi姐姐sell hifu)

引用:
原帖由 milktmn 於 2018-1-3 09:58 PM 發表

我試過,佢淨答係韓國機第三代…係咪有問題? (係葉露chi姐姐sell hifu)
好難講架喎,你做完個效果點?keep到幾耐啊?

引用:
原帖由 美少女EVA 於 2018-1-4 09:50 AM 發表

好難講架喎,你做完個效果點?keep到幾耐啊?
佢都唔肯答我咩機名,梗唔俾錢做啦~

引用:
原帖由 milktmn 於 2018-1-3 09:58 PM 發表

孽路痴係好硬銷好poor guy既一間連鎖美容院 唔join明智

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]