• 瀏覽: 3,678
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
呢個女仔係中學同學 起初都普通傾下計
日子耐左開始覺得大家都幾岩傾
慢慢對呢個女仔有好感
但係我本身好怕羞 又從來未拍過拖
所以一直都冇開口
到出黎做野都有間中傳訊息
最近從個女仔既朋友口中得知
個女仔好似話佢男朋友成日唔理佢
佢好唔開心 想分手 但又怕自己好難搵到男朋友

我應該點做好

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咁其實你同呢個女仔friend唔friend, 如果有common friend. 會唔會搞d 活動…起碼等個女仔認識你多d,從你口中,你同呢個女仔好疏離咁

好長情

引用:
原帖由 dragonli 於 2017-11-21 06:53 AM 發表

咁其實你同呢個女仔friend唔friend, 如果有common friend. 會唔會搞d 活動…起碼等個女仔認識你多d,從你口中,你同呢個女仔好疏離咁
我同佢算friend 因為畢左業有間中一班同學出黎聚會
近呢兩三日有keep住whatsapp 有講有笑咁
有傾工作 以前讀書既野 想做既野
佢冇唔覆 全部都有覆
佢始終有男朋友
我唯有繼續傾多d計 了解佢多d
唔知要等幾耐

引用:
原帖由 chris1988 於 2017-11-21 12:19 PM 發表

好長情
我都覺得係 因為我未拍過拖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pito 於 2017-11-21 19:12 發表

佢冇唔覆 全部都有覆
佢始終有男朋友
唯有繼續傾多d計 了解佢多d
唔知要等幾耐
RED:直接跳到結論吧,B仔連分析都懶的寫出來(反正你唔會明)
難怪你只會係情場中的失敗者了

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 pito 於 2017-11-21 07:12 PM 發表

佢冇唔覆 全部都有覆
佢始終有男朋友
我唯有繼續傾多d計 了解佢多d
唔知要等幾耐
咁如果有男朋友就擲洗d喎…不如忍痛放手…
其實你既社交圈子點?會有機認識異性?定你非君不娶?

回覆 引用 TOP

聽佢個好朋友講 佢男朋友成日唔理佢
佢都想同佢男朋友分手
但係又怕分左手會再識唔到男仔
我覺得自己同佢好岩傾
都已經等左咁多年

回覆 引用 TOP

一等12年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BB六歲 於 2017-11-21 09:15 PM 發表

RED:直接跳到結論吧,B仔連分析都懶的寫出來(反正你唔會明)
難怪你只會係情場中的失敗者了
好鬼鍾意睇你嘅reply, 一針見血!

引用:
原帖由 maggie1610 於 2017-11-22 11:37 發表

好鬼鍾意睇你嘅reply, 一針見血!
B仔向來只講事實
巧合的是事實永遠都係咁殘酷
PS:B仔收左山架啦,上黎食花生架咋~~
在幾年前已經轉用一刀放血

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

加油

回覆 引用 TOP

人生無幾多個十二年
樓主加油

回覆 引用 TOP

男友唔理佢係好事,佢悶你咪約佢去街成虛而入

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]