• 瀏覽: 9,812
  • 回覆: 32
引用:
原帖由 kubisiuyan 於 2017-8-19 06:14 PM 發表

感謝,出院坐車返黎勁凍,返到屋企包實哂,但個肚好寒
咁你每晚薑水浸浸腳啦,暖子宮~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbf8fc9bae5d2e 於 2017-8-19 08:23 PM 發表

我七週,流好多血,去政府話個胎作小產了,自己排緊出來,所以流血,叫我兩星期番去覆診,我出去私家都話機會不大,可以食安胎一星期後覌察。
回家後好M痛第二日痾在d血塊,之後再痛一陣,兩日後即現正冇再痛 ...
流血塊不一定有事的,加油,仲有機會的

引用:
原帖由 kubisiuyan 於 2017-8-20 08:52 AM 發表

流血塊不一定有事的,加油,仲有機會的
多謝你呀
私家醫生話個胎囊形狀是不正常,似掉緊出來😭
現在不敢抱太大希望,盡最後努力休息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbf8fc9bae5d2e 於 2017-8-19 08:23 PM 發表

我七週,流好多血,去政府話個胎作小產了,自己排緊出來,所以流血,叫我兩星期番去覆診,我出去私家都話機會不大,可以食安胎一星期後覌察。
回家後好M痛第二日痾在d血塊,之後再痛一陣,兩日後即現正冇再痛 ...
去醫院看看胎囊還係唔係度

引用:
原帖由 lovelimelody 於 2017-8-20 10:47 AM 發表

去醫院看看胎囊還係唔係度
我都爭扎緊食埋安胎藥休息下等多幾日覆診,定而家返去再照。
我朋友叫我休息下先,唔好再走來走去,或者有奇蹟出現

引用:
原帖由 fbf8fc9bae5d2e 於 2017-8-20 10:56 AM 發表

我都爭扎緊食埋安胎藥休息下等多幾日覆診,定而家返去再照。
我朋友叫我休息下先,唔好再走來走去,或者有奇蹟出現
其實早D照, 如果已排出, 可以看看排得清唔清
如要刮宮, 可以早一D做

保重

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelimelody 於 2017-8-20 09:07 PM 發表

其實早D照, 如果已排出, 可以看看排得清唔清
如要刮宮, 可以早一D做
今天番去照

回覆 引用 TOP

我之前都係7 8wk度照過心跳
12週時返e院度頸皮就發現bb原來10週心跳停左
我個兩週完全無仼何唔舒服同流血
第二日就做左刮宮了

引用:
原帖由 janede1314 於 2017-8-19 09:57 AM 發表

保重身體多多休息,小天使會好快再回來搵你地的
唉,睇網上資料,好驚下次可唔可以順順利利…好擔心
尋日我將所有覆診出入院紀錄放好,啲超聲波相老公話唔會掉,一路執一路喊,好辛苦…
剛打去取消返之前排Qe見助產士個期,打到去話已經取消了,可能我係qe俾人確診我bb無心跳,所以自動幫我取消埋…

回覆 引用 TOP

TAKECARE~~

回覆 引用 TOP

大自然法則來。你當食詐湖啦。平常心

引用:
原帖由 tomickwan 於 2017-8-21 07:07 PM 發表

大自然法則來。你當食詐湖啦。平常心
唉,好難捱

回覆 引用 TOP

尋日確認在自然排出了。唯有收恰心情,調理好身體再嚟過,樓主要振作,大家一齊加油!

引用:
原帖由 fbf8fc9bae5d2e 於 2017-8-22 10:21 PM 發表

尋日確認在自然排出了。唯有收恰心情,調理好身體再嚟過,樓主要振作,大家一齊加油!
希望你都盡快好返,我做吸宮嘅,坐小月中
老公應承左我戒煙,希望下次順利

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]