• 瀏覽: 9,521
  • 回覆: 32
早兩日私家覆診照完bb,正常size,雖然本身子宮有血塊,一路有流啲啡,但醫生話係血塊啲血黎,bb 心跳好強,一分鐘一百七十幾下,仲睇到佢同我say hi,好少機會小產

到尋晚,流啡進化到流啡血塊,接著流血加血塊,急症入院,照左三次都話搵唔到心跳,依家準備出院去睇私家……

希望有奇蹟,我已病假了一個月安胎…點解會咁……

祝福你!

*只會買有潛力的股票,不會短炒*
我的長命組合(十年):
939 -- 10000股@3.5
1898 -- 3000股@3.9
3993 -- 4000股@5.2
2777 -- 4000股@13.3
3377 -- 5000股@6
待買
1898!!!!
加油,bb要痴實媽咪呀

http://ladies.discuss.com.hk/vie ... &extra=page%3D1

唔到你擔心...放鬆D!!
每個人都唔同,祝福你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peggybee1 於 2017-8-18 09:36 AM 發表

祝福你!
感謝,中午已double confirm,剛在私家醫院處理左了,唉,見到老公喊我都好唔開心,但我盡全力了,本身未有時調理左一段長時間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mini20160607 於 2017-8-18 10:27 AM 發表

加油,bb要痴實媽咪呀
Bb好叻,無跌出黎,但無左心跳,
走了,
黎緊下個月無緣同爸爸慶祝生日…
差少少…唉

take care

引用:
原帖由 kubisiuyan 於 2017-8-18 11:09 PM 發表

Bb好叻,無跌出黎,但無左心跳,
走了,
黎緊下個月無緣同爸爸慶祝生日…
差少少…唉
真係好可惜…俾D時間自己同老公
傷心一陣好了
我原本都滿心歡喜真係做到個水瓶bb,
可惜…
你最少抖10日呀,飲多D雞湯,雞汁,食多D蛋白質…休息多D,唔好拎重嘢
祝快D復原,快D重新出發

引用:
原帖由 taijimui 於 2017-8-18 11:24 PM 發表

真係好可惜…俾D時間自己同老公
傷心一陣好了
我原本都滿心歡喜真係做到個水瓶bb,
可惜…
你最少抖10日呀,飲多D雞湯,雞汁,食多D蛋白質…休息多D,唔好拎重嘢
祝快D復原,快D重新出發
我地目標係狗女,本身預產期係三月,唉,唯有再努力……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雜工達人2 於 2017-8-18 11:09 PM 發表

take care
😭😭😭早兩日先同我揮手,原來唔係say hi,係say goodbye.....

回覆 引用 TOP

小心D養好身體
然後再來過

而家.好好休息下先.調理身體..加油.我們支持你

回覆 引用 TOP

保重身體多多休息,小天使會好快再回來搵你地的

引用:
原帖由 lovelimelody 於 2017-8-19 01:25 AM 發表

小心D養好身體
然後再來過
感謝,出院坐車返黎勁凍,返到屋企包實哂,但個肚好寒

我七週,流好多血,去政府話個胎作小產了,自己排緊出來,所以流血,叫我兩星期番去覆診,我出去私家都話機會不大,可以食安胎一星期後覌察。
回家後好M痛第二日痾在d血塊,之後再痛一陣,兩日後即現正冇再痛,但係咁㳘M血。現在休息中,幾日後返私家再睇。
不過我估已排出了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]