• 瀏覽: 5,907
  • 回覆: 23
佢,係中學同學既姐妹。我同中學同學係中四同班,因爲相熟,我知道左有佢既存在,但當時佢已經有男朋友。到而家已經8年,間中我會藉故向中學同學問起佢既近況,後來機緣巧合下識到佢,我好開心,每次都期待同佢既見面、每一次既活動、飯聚,心入面覺得可以見下佢就夠。有一次中學同學可能察覺左我有野,於是問我係米鐘意佢,我否認,我驚會打破現狀。第8年,佢既男朋友依然係果個,我有鐘意過其他人、同其他人拍過拖,但係佢心目中依然有一個位置。小弟文筆唔好,只係想將自己心入面既想法講出黎同大家分享~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
閣下面前有以下選項
1)搶人
2)唔介意同佢男友分享女事主
3)放棄

唔好意思,其實你貼得黎呢版
睇你個死款都唔會有勇氣行動
頭兩項寫出黎,只係俾你睇下葡萄下架咋~~

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 BB六歲 於 2017-8-17 09:07 PM 發表

閣下面前有以下選項
1)搶人
2)唔介意同佢男友分享女事主
3)放棄

唔好意思,其實你貼得黎呢版
睇你個死款都唔會有勇氣行動
頭兩項寫出黎,只係俾你睇下葡萄下架咋~~
都無話要行動,破壞大家關係既事何必做呢

討論區網民係唔係都叫你表白,唔識都叫你表白!其實只有一個原因!就係香港人核心價值:「睇人仆街最開心」

引用:
原帖由 siuyosiu 於 2017-8-18 08:45 AM 發表

都無話要行動,破壞大家關係既事何必做呢
咁你上黎做乜?

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2017-8-18 02:06 PM 發表

討論區網民係唔係都叫你表白,唔識都叫你表白!其實只有一個原因!就係香港人核心價值:「睇人仆街最開心」
表白係最唔洗煩的做法。

引用:
原帖由 Cup 於 2017-8-18 02:13 PM 發表

咁你上黎做乜?
分享, 我無錯group wo

引用:
原帖由 Cup 於 2017-8-18 02:14 PM 發表

表白係最唔洗煩的做法。
講到真既一樣~

回覆 引用 TOP

原來係甘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cup 於 2017-8-18 02:14 PM 發表

表白係最唔洗煩的做法。
從來只有好男人表白,壞男人唔需要的!

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2017-8-18 04:27 PM 發表

從來只有好男人表白,壞男人唔需要的!
壞男人要D乜?

引用:
原帖由 Cup 於 2017-8-18 04:32 PM 發表

壞男人要D乜?
表白根本就是白痴一樣行為!如果你與她本身不是互相喜歡,做呢個行為並不會使她喜歡你!!

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2017-8-18 04:49 PM 發表

表白根本就是白痴一樣行為!如果你與她本身不是互相喜歡,做呢個行為並不會使她喜歡你!!
不能同意更多~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cup 於 2017-8-18 14:14 發表

表白係最唔洗煩的做法。
或者咁睇,叫人表白果D廢人
原因都係以下呢兩樣
1)冇貨賣,冇腦諗野咪得D唔使用腦的方法提供囉~~
2)呢班廢人會覺得網上講野唔使負責,你仆街你閣下自理,睇人仆街最開心

佢地唔會諗既係,你表白完,死左心,其實完全冇理被表白者的感受,定係你插唔到佢個窿就當人地係樹窿??

回覆 引用 TOP

11:傻仔黎既,壞男人唔使表白係因為佢地知道呢一步可以SKIP,然後做佢地想做既野
12:你得米的機會同你有冇表白完全冇關,恭喜你睇通了
呢一點B仔已經講左好多年,但不斷有人衰響表白呢步,所以自己都由以前的「仲會勸下你班人」到而家「直接睇人仆街」,反正講極都仲有人中伏,做咩要對你班廢人苦口婆心??(有實際利益就話勸下你姐......)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]