註冊 登入

[暗瘡斑印] 醫暗瘡凹凸洞,試過好多方法治療,最後先搵啱方法,大家分享經驗,減少浪費金錢時間

跟住做完上面既治療之後大約一個星期就返去再做另外既療程,每次做既野都可能有吾同,但做完皮膚就會再好啲,而且做完亦吾會面紅,做完晒上面呢兩日既野先叫完成一次完整既組合療法治療,
坦白說做完第一次效果未係話好明顯,可能凹洞太深,都只係好左少少,再做第2次深既洞起碼自己照鏡都可以到凹洞都淺多左啲

, 但因為當時Whatsapp左皮膚既相比佢哋,然後再上去咨詢就建議我先做Youtube個案組合形式嘅治療, 因為我皮膚結構同膚質吾好,所以做完2次Youtube個案組合形式嘅治療, 跟住之後果3次我就做YouTube 另外個案針對疤痕果個治療,做完結焦大約5-7日,呢個會紅耐啲,有時10日,有時要2星期,視乎我有冇另外再做其他配合,不過呢個就真係快咗好多見到凹洞淺左好多,做完呢3次又再做返2次組合療法治療,再將皮膚修正更加好
我會再分享我做針對疤痕果個治療過程,同埋我復完過程係點,要注意啲咩,亦透過做既過程認識咗好多皮膚知識

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
不如我簡單啲我做(Youtube個案組合形式嘅治療)我就叫佢做(Youtube個案MTS組合治療)  
而(YouTube另外個案針對疤痕果個治療)我就叫佢做(YouTube個案疤痕療法治療)咁可能分享清晰啲~

回覆 引用 TOP

做(YouTube個案疤痕療法治療)之前要敷一啲軟化皮膚既野, 要將皮膚先進行軟化, 敷一個鐘到, 之後先開始做, 係一個電動機,有好多細針,係個面同我做,第一次做,同我講有部份凹洞有硬疤係裡而, 會難整啲, 所以做既時間再多啲, 落手開始同我做過程都成兩三個鐘

回覆 引用 TOP

再做(YouTube個案疤痕療法治療)第2次之後我自己摩個啲有硬疤既凹凸洞真係軟身咗好多, 當時做完第2次(YouTube個案疤痕療法治療)+之前做果兩次(Youtube個案組合形式嘅治療) 凹洞已經好明顯淺咗大約一大半

引用:
原帖由 ROROQQQ 於 2017-8-23 09:52 PM 發表

再做(YouTube個案疤痕療法治療)第2次之後我自己摩個啲有硬疤既凹凸洞真係軟身咗好多, 當時做完第2次(YouTube個案疤痕療法治療)+之前做果兩次(Youtube個案組合形式嘅治療) 凹洞已經好明顯淺咗大約一 ...
係米兩個混合做凹凸洞就先致可以半年好返8成?做其中一個可以有咁既效果嗎?

引用:
原帖由 metaman 於 2017-8-26 12:27 AM 發表

係米兩個混合做凹凸洞就先致可以半年好返8成?做其中一個可以有咁既效果嗎?
果間野唔好去,樓主打手黎, 有好多人俾果間野騙, 間野在太子,幫手做果個叫 JENNY
我之前在果到做過,俾左2萬, 完全冇效

引用:
原帖由 sinting0902 於 2017-8-26 12:38 AM 發表

果間野唔好去,樓主打手黎, 有好多人俾果間野騙, 間野在太子,幫手做果個叫 JENNY
我之前在果到做過,俾左2萬, 完全冇效
咁你仲有冇試做其他治療,有冇好到?

回覆 引用 TOP

Facebook有間泰國油話搽千年凹洞及印都得,有冇人試過得吾得?

引用:
原帖由 kingofwhat 於 2017-8-10 12:45 AM 發表

皮秒激光係咪Picosure定係picoway?好似有好多種,網上資料多數主要去斑及洗紋身,有網友post話問過一個醫生話對凹凸洞效果不大,你有冇揾多啲資料睇下?
有冇人做過對凹凸洞作用有冇?有幾多成效?價性高吾高?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 metaman 於 2017-8-26 12:27 AM 發表

我吾知只係做其中一個有冇而家我既效果,我就係兩個混合做半年左右就好8成

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ROROQQQ 於 2017-8-14 10:17 PM 發表

就係仲好多深凹洞先再揾辦法,半年左右做左6次,不過其中有3次係組合,分兩日做先叫完成一次,另外3次係做專針針凹洞做,但好左8成我就想再好多啲,所以又做緊其他療程,希望可以9成以上啦
9成以上可以做甚麽其他療程?

等分享

回覆 引用 TOP

又一名打手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bettyffaann 於 2017-8-26 03:17 PM 發表

Facebook有間泰國油話搽千年凹洞及印都得,有冇人試過得吾得?
搽就可以凹凸洞好返?咁全世界應該所有醫美應該絶蹟! 幾方便吾冼面紅又吾洗復完期凹洞就生平左,咁得就吾洗仲有好多凹洞攪極都未好又再揾其他辨法啦

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。