註冊 登入

[暗瘡斑印] 醫暗瘡凹凸洞,試過好多方法治療,最後先搵啱方法,大家分享經驗,減少浪費金錢時間

醫暗瘡凹凸洞,試過好多方法治療,最後先搵啱方法,大家分享經驗,減少浪費金錢時間 E-mail 此主題給朋友

醫暗瘡凹凸洞  我試過好多方法去治療  最後先搵到合自己問題既方法  大家分享下經驗可以減少浪費金錢時間!

我一路揾資料睇到好多FACEBOOK廣告,討論區好多分享話果㨾那樣最有效, 所以就做咗好多吾同既療程,治療,儀器,亦試過產品 , 先發現原來好多真係吾啱自己既凹凸洞同皮膚既情況,
浪費咗好多錢 用咗幾年時間 到最後我搵咗另一間用咗大半年時間左右攪返好暗瘡凹凸洞
我會慢慢分享我做過試過吾同治療既比較,分享下經驗, 等大家可以多啲資料去選擇🤓分析下先

熱賣及精選
我做過激光,海藻矽針,注射式,切疤手術,微針,射頻微針,去凹凸洞產品,其實要睇自己皮膚程度去選擇,睇自己追求想改善到咩程度去選擇,希望我既經驗分享可以等大家自己好好選擇吾好浪費錢,仲要青春時間,早啲可以醫返好暗瘡凹凸洞,早啲方便工作社交既日子好過,我發覺有時啲工作生意機會,感情的確係有啲影響而錯過咗

大家又用過咩方法,過程系點做?好返幾多都一齊分享下吖

回覆 引用 TOP

我唸第1次醫凹凸洞大約6,7年前,當時21歲到,我都好深既凹洞比較多,所以去做co2 Laser, 做左3次係好左10%左右,但之後冇再做,過咗一兩個月皮膚好似好鞋咁
有冇人做過都係咁?

回覆 引用 TOP

我做過Frexel Laser, 都係有啲放果,但吾大,所以冇做,之後皮膚有啲色印咁,不過半年就退咗,之後都有做過其他,暫時都未好晒😥

引用:
原帖由 ROROQQQ 於 2017-8-8 11:34 AM 發表

醫暗瘡凹凸洞  我試過好多方法去治療  最後先搵啱方法  大家分享下經驗
吾好再中伏浪費金錢時間!
我就係見到好多FACEBOOK廣告,討論區好吸引,就周圍搵方法醫暗瘡凹凸洞
做咗好多吾同既療程,治療,儀器, ...
樓主你凹凸洞深吾深架?你話最後先揾啱方法!咁你既係好返晒未?咁你究竟最後係用咩方法好返?但係好咗幾多先?
我都試過好多治療凹凸洞既儀器療程,而家好左一半,但係仲係好明顯,開始有啲灰,見又有皮秒激光話可以醫凹洞,但係以前都係中伏太多,而且皮秒激光係新野,吾知有冇反彈或者後遺症,又吾多見有人分享前後效果既相睇下,所以吾敢再亂試!
但其實我仲想搵方法攪惦啲洞洞
但個人認為其實凹凸洞係米好難好到平滑晒?我凹凸洞好深可以好到8成都好吖

引用:
原帖由 metaman 於 2017-8-9 10:55 PM 發表

樓主你凹凸洞深吾深架?你話最後先揾啱方法!咁你既係好返晒未?咁你究竟最後係用咩方法好返?但係好咗幾多先?
我都試過好多治療凹凸洞既儀器療程,而家好左一半,但係仲係好明顯,開始有 ...
有淺有深,最慘係吾同形狀既凹凸洞都有,其實之前試過好多方法,吾可以話完全無效,只係好得太少太慢,吾知係吾係我皮膚有問題,定係凹凸洞形狀吾同所以揾吾啱最切合自己既方法,對我作用吾算大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 metaman 於 2017-8-9 10:55 PM 發表

我都試過好多治療凹凸洞既儀器療程,而家好左一半,但係仲係好明顯,開始有 ...
最後係YouTube見到有人做凹凸洞好快好返好多,所以就去咗做,其實類似微針果類咁,但以前都做過好多次都冇咩大作用,本來冇唸住去試,但見到YouTube好多個案,抱住試下係米同我以前做既吾同,結果比我想像中估吾到係我之前做既野仲要成效大幾倍,或者咁啱適合我掛,所以你都係瞭解多啲吾同方法既原理先決定好啲,我而家就好buy微針呢個原理

不過有時間我都會分享下我試過咩方法,反應同效果

引用:
原帖由 ROROQQQ 於 2017-8-10 08:43 PM 發表

不過有時間我都會分享下我試過咩方法,反應同效果
等分享

回覆 引用 TOP

又係個三合一療程?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maysmays 於 2017-8-9 09:36 PM 發表

我做過Frexel Laser, 都係有啲放果,但吾大,所以冇做,之後皮膚有啲色印咁,不過半年就退咗,之後都有做過其他,暫時都未好晒��
做左幾多次同係咪醫生做先?好大分別。

回覆 引用 TOP

第一次醫凹凸字係做之Fractional co2 Laser, 當時見好多醫生及post分享話最有效好得,就選擇左做哩個
但做頭一有輕微效果,紅咗一個星期,輕微少少蕉,打第二,三次醫生話同我能量大啲效果會再好啲,蕉既程度勁咗,紅咗差吾多兩星期,但個面會好乾, 做完頭一星期只用清水洗面,醫生比左消炎膏同支補濕我搽,都會好乾,做左3次我只見好左10%左右,大約1-2個月先做一次,我覺得做完過左一個月有淺既凹洞係仍然淺左,但深既洞好似又深返,覺得吾知要做多幾多次先可以深既凹洞平返,再做好似好慢長時間,所以冇再做
用左幾個月時間再揾其他資料方法試下

回覆 引用 TOP

樓主是否想介紹太子果間

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。