• 瀏覽: 13,677
  • 回覆: 20
[[[ 不停係到話轉介我去第到整, 但係佢到洗牙 ]]]]

經朋友介紹係6月中去左佐敦見牙醫

照X光同普通檢查, 佢話預我要剝4隻牙

係檢查過程中,佢問我係咪固定時間番工收工,咁我答完唔係

佢就話介紹我比第個醫生(係中環)話就番我番工地方

我話唔想,因為我有FD係到COOL既,

佢: 你係依到COOL要就我地時間,
我: OK呀,我請定假
(佢不停話中環方便我 , 個醫生同佢熟 , 仲幫佢整過牙)
之後又問我點解唔早D去整, 依加小朋友放暑假
要排係D小朋友後面,,大概9月先可以開始, 我聽到依D即時啞左,

價錢:39000 [唔包洗,剝]
我係簡同我FD一樣傳統鋼鐵透明粒粒,佢6個月前整 $28000幾[唔包洗,剝]
問佢點解差咁遠佢話加左價, 咁我就答佢考慮下

臨走佢仲叫我係佢到約洗左牙先,之後傳介我去中環

- 請問有無箍牙醫生介紹??

- 其實洗, 剝 到箍, 要等幾耐,,好想快D

荃灣 梁達志醫生啦~~
$30000 [唔包洗,剝]
我COOL左2年.COOL得好靚.佢技術好好架~~好多人睇佢~~
COOL完之後仲勁有心有手尾,每3個月~半年再復診一次~仲係免費架WO~~~

有興趣可以睇睇我超長篇的箍牙分享:)
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26742488

多圖+超長篇 Invisalign 箍牙分享:
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid= 26871578

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunday28 於 2017-7-27 10:43 AM 發表

荃灣 梁達志醫生啦~~
我COOL左2年.COOL得好靚.佢技術好好架~~好多人睇佢~~
COOL完之後仲勁有心有手尾,每3個月~半年再復診一次~仲係免費架WO~~~
請問見完醫生到cool大概要幾耐?
診所係咪都要排期

回覆 引用 TOP

我呀妹係朗豪坊個間UMH dental都係箍2年咋嘛, 3萬倒包哂洗牙、剝牙,ETC. 都唔洗排好耐, Scan完一個月就拎到箍. 你個間咁奇怪要轉你去第二間診所, 唔係咁信得過WO.

引用:
原帖由 6點化妝的OL 於 2017-7-28 10:01 AM 發表

我呀妹係朗豪坊個間UMH dental都係箍2年咋嘛, 3萬倒包哂洗牙、剝牙,ETC. 都唔洗排好耐, Scan完一個月就拎到箍. 你個間咁奇怪要轉你去第二間診所, 唔係咁信得過WO.
可唔可以pm介紹?thanks
琴日我打去,佢要求我決定cool的話,要就佢地診所時間。否則叫我考慮佢介紹中環個間。佢好似好唔想收我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pes7 於 2017-7-26 12:00 PM 發表

[[[ 不停係到話轉介我去第到整, 但係佢到洗牙 ]]]]

經朋友介紹係6月中去左佐敦見牙醫

照X光同普通檢查, 佢話預我要剝4隻牙

係檢查過程中,佢問我係咪固定時間番工收工,咁我答完唔係

佢就話介紹我比第個 ...
時間嗰度係睇你揀箍邊隻架咋,我自己箍隱適美就前後個半月到就真正開始箍。但我表妹箍傳統嗰隻就前後一個星期就開始箍喇。

回覆 引用 TOP

PM左你.
傻的嗎...比生意佢仲要就佢= =搵間岩自己既好過啦...唔洗受氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunday28 於 2017-7-27 10:43 AM 發表

荃灣 梁達志醫生啦~~
可唔可以介紹我? 謝謝^_^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6點化妝的OL 於 2017-7-28 10:01 AM 發表

你果個係乜醫生?謝

引用:
原帖由 YannesMa 於 2017-8-24 08:36 PM 發表

你果個係乜醫生?謝
PMED

回覆 引用 TOP

引用:

可唔可以refer我呀?
同埋係邊位牙醫?

回覆 引用 TOP

引用:

可唔可以REFER我? THX

回覆 引用 TOP

有興趣可以睇睇我超長篇的箍牙分享:)
http://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26871578

我個牙醫好好人又細心,箍隱適美好有經驗

有興趣既,可以去做免費檢查,反正唔洗錢,咪當聽多個專業意見,比較下

佢箍牙一般收$38000-42000,有介紹人加coupon -$3000,二人同行再每人-$2000,之後再介紹朋友最高可以再-$4000

多圖+超長篇 Invisalign 箍牙分享:
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid= 26871578

回覆 引用 TOP

我都係經朋友介紹,喺荃灣周子輝醫生度箍隱適美,我好快就箍完咗,佢包一次洗包剝牙,但唔包智慧齒。
我咨詢咗幾間牙科診所,呢間算最有耐性講解~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]