• 瀏覽: 4,410
  • 回覆: 17
假設妳老公真心愛妳不會变心,但性事日漸厭悶下,只能有兩條選擇,妳會如何選取:

1老公对妳熱情漸減,終日木口木面,但佢心仍不改变,只是行屍走肉地过日子。

2老公間中出去滾,但不會变心,回家後因有疚於妳所以对妳百般討好,像當初追妳時一樣,同時他也很快樂!

好難選擇啊,無論點選都違心

引用:
原帖由 jackyphang 於 2017-7-22 05:55 PM 發表

好難選擇啊,無論點選都違心
那給妳第三選擇是玩交換夫妻,和妳心中心儀的人夫來個四人交換,不拖不欠。

回覆 引用 TOP

揀1, 但會諗點改善, 改善唔到就離婚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-7-22 05:43 PM 發表

假設妳老公真心愛妳不會变心,但性事日漸厭悶下,只能有兩條選擇,妳會如何選取:

1老公对妳熱情漸減,終日木口木面,但佢心仍不改变,只是行屍走肉地过日子。

2老公間中出去滾,但不會&#2 ...

回覆 引用 TOP

屌硬你,你唔比就唔理你,在日本人生路不熟你實驚跟住比佢屌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-7-22 05:43 PM 發表

2老公間中出去滾,但不會&#2 ...
你扮乜嘢呀?寫簡體字⋯

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2017-7-25 12:03 PM 發表

你扮乜嘢呀?寫簡體字⋯

扮乜?我簡繁共用多年,手機出簡就簡,出繁就繁,睇得明就完事,有乜问題?

回覆 引用 TOP

簡1,咁佢吾做主動可以你做,木口木面咪搵話題去引導佢,日子始終要開心過

回覆 引用 TOP

我另一伴就係1,好難揀

回覆 引用 TOP

其實係咪樓主對老婆悶左, 所以想開post搵人支持你出去滾?

回覆 引用 TOP

引用:

2老公間中出去滾,但不會变心,回家後因有疚於妳所以对妳百般討好,像當初追妳時一樣,同時他也很快樂!
....嗯..... 我打賭你係果個老公.

回覆 引用 TOP

唔會2...接受唔到

回覆 引用 TOP

第二比較可取些少。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右