• 瀏覽: 4,044
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
好想瘦!我有個遠大的目標想瘦到45Kg!可是感覺前路渺茫⋯⋯

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
先搞清楚  係減磅 定 減體型

Hoped that possesses Philippine police you to die like a dog with yours family members
引用:
原帖由 andyloe 於 2017-7-15 01:37 PM 發表

先搞清楚  係減磅 定 減體型
能夠減磅數已經覺得好幸福

回覆 引用 TOP

正常飲食已經可以減磅,做埋運動就更好

回覆 引用 TOP

我168cm, 65kg時都覺得比小肥再肥啲....你至少都中肥吧

唔駛前路渺茫ga, 俾啲決心就減到...我半年減咗20lbs, 仲冇特別戒口,當然唔會暴飲暴食

引用:
原帖由 schwep 於 2017-7-15 02:53 PM 發表

我168cm, 65kg時都覺得比小肥再肥啲....你至少都中肥吧

唔駛前路渺茫ga, 俾啲決心就減到...我半年減咗20lbs, 仲冇特別戒口,當然唔會暴飲暴食
好犀利啊你,可否傳授一些經驗俾我😭

講真,算中肥。

有決心,想一次過成功嘅話,揾營養師幫手,加自己做運動

有決心加有正確方法,一定減到。你靠自己減,好容易行錯路

...1231/20000

健康就是財富!

找到你的心之所安了嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 loloa 於 2017-7-15 03:35 PM 發表

好犀利啊你,可否傳授一些經驗俾我😭
其實唔係刻意減....想忘記一啲事,每日踩單車去填充時間,大埔《》大圍個半鐘,4-5個月已減咗20lbs, 有成績又同時愛上咗運動,而家變成生活一部份,唔去做gym嗰日唔安樂

回覆 引用 TOP

要睇fat rate, 如果睇磅數會係肥, 我比你高+呃到人10磅8磅, 65kg都非常好肉地

回覆 引用 TOP

你自己心中有數

回覆 引用 TOP

游水啦.. 1星期二次 每次1-2個鐘
半年內 我由50kg 減到而家39kg 🙈

引用:
原帖由 fbedb5980225f3 於 2017-7-17 12:16 AM 發表

游水啦.. 1星期二次 每次1-2個鐘
半年內 我由50kg 減到而家39kg 🙈
哇哇!甘你咪超級瘦,但我唔識游水😭

我都唔識嫁! 去到逼自己蛙式游 死都唔掂腳落水.. 哇下哇下就游到dd...  或者踩單車/ 行山都得..跑步唔work的!又辛苦 所以可以唔洗考慮
引用:
原帖由 loloa 於 2017-7-17 12:17 AM 發表

哇哇!甘你咪超級瘦,但我唔識游水😭

引用:
原帖由 fbedb5980225f3 於 2017-7-17 12:21 AM 發表

我都唔識嫁! 去到逼自己蛙式游 死都唔掂腳落水.. 哇下哇下就游到dd...  或者踩單車/ 行山都得..跑步唔work的!又辛苦 所以可以唔洗考慮
聽你講完之後,突然好有興趣去游水,最主要係我自己一個,好多運動都想做,因為想瘦,不過總是一個人怕尷尬,又怕寂寞,懶出動😅⋯⋯其實我最討厭就係跑步,跑完一陣就覺得攰,好辛苦,又難堅持,

介紹你一個叫 seven 的 app . 跟住做入面既work out. 1日2 set. 減磅未必顯著 但修形/令個body shape firm d就好 work. 可以trytry...
引用:
原帖由 loloa 於 2017-7-17 12:25 AM 發表

聽你講完之後,突然好有興趣去游水,最主要係我自己一個,好多運動都想做,因為想瘦,不過總是一個人怕尷尬,又怕寂寞,懶出動😅⋯⋯其實我最討厭就係跑步,跑完一陣就覺得攰,好辛苦,又難 ...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]