註冊 登入

Del

Del E-mail 此主題給朋友

Del

熱賣及精選
陰公…下次遇到想識嘅人真係要放擔去識

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carebear33 於 2017-6-25 12:22 發表

呢個男仔同我上堂既,但因為自卑唔夠膽識人⋯⋯
直到上哂堂之後唔會再有機會見
RED:上得黎呢版,即係你冇勇氣啦
冇勇氣雖然唔係死症,但有冇得搞真係睇人
最重要的是,B仔係唔會在冇利益的情況下幫你執呢樣

你都係回家飲奶去吧

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 BB六歲 於 2017-6-26 01:58 PM 發表

RED:上得黎呢版,即係你冇勇氣啦
冇勇氣雖然唔係死症,但有冇得搞真係睇人
最重要的是,B仔係唔會在冇利益的情況下幫你執呢樣

你都係回家飲奶去吧
我都冇要你幫我執XDDD
你先返屋企飲奶吧啦~

想識就去識.唔好比自己後悔.我以前十幾歲都整日唔夠膽去識人.我最近le幾年先大膽D去同人講下野.識下人.就算最後唔arm.同人做下朋友都得..人地都未必中2你.我都覺得我厚臉皮就係要厚先識到人
P.S.我覺得20幾歲唔勇敢D 去識想識gei人.再遲D可能仲難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carebear33 於 2017-7-1 11:10 發表

我都冇要你幫我執XDDD
你先返屋企飲奶吧啦~
只要你覺得你繼續溝唔到條仔都唔係一個問題
飲奶又有咩所謂呢??

咁你既然唔想解決個問題,做咩仲要上黎嗌救命??

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

首先要引起佢主意。

例如一齊搭𨋢嗰陣時, 可以試下 喺架𨋢入面 炒蛋。

佢聞到臭味, 你就話唔好意思。 話題就係咁樣打開

回覆 引用 TOP

可以扮問問題同佢傾解啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carebear33 於 2017-6-25 12:22 PM 發表

呢個男仔同我上堂既,但因為自卑唔夠膽識人⋯⋯
直到上哂堂之後唔會再有機會見
點解覺得自卑?

回覆 引用 TOP

錯過左就冇架啦,大家同校, 下次撞到一定要抄佢牌

回覆 引用 TOP

下次主動D

回覆 引用 TOP

應該好似陳浩然咁識高小曼

回覆 引用 TOP

以前我以為我有時間可以慢慢黎 但係佢依加己經有左女朋友

回覆 引用 TOP

主動d

學海無涯,唯勤是岸

回覆 引用 TOP

咩男仔

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。