註冊 登入

結左婚既您,幾耐打飛機一次?

結左婚既您,幾耐打飛機一次? E-mail 此主題給朋友

女人們,您地睇下啦

投票項目 ( 多選: 最多可選 4 項 ) 參與人數 1908

1. 1日最少1次
2. 2-3日一次
3. 4-5日一次
4. 6-7日一次
5. 兩星期一次
6. 一個月或以上一次
7. 從不打飛機
8. 打咩飛機,搵sp, ptgf, gg好過啦
9. 同老婆做愛已經夠,打咩飛機喎
10. 女人睇結果
我次次打飛機我老婆即刻老強我

回覆 引用 TOP

我想要但老公無mood又一定要夜晚先可以扑,到佢平日有mood但我又要早起返工所以佢成日打飛機。見到有師兄講因為同老婆做要設法令老婆有高潮,自己打就方便又可以令自己有高潮,我諗我開始明白老公心態了。

引用:
原帖由 堅不可摧 於 2017-5-25 04:25 PM 發表

女人真係好大問題 都唔要求你擔擔抬抬
淨係要求你唔好格手格腳都好難
小心空難!

回覆 引用 TOP

快咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 留金對月 於 2017-7-11 10:05 PM 發表

每一次做完老婆辛苦一次,打飛機免老婆受苦一次!
哇哇😅😅,你老婆真係要多谢你咁體量佢⋯免佢辛苦⋯不如放生更好

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

2日咁上下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wkwan0622 於 2017-7-8 08:25 PM 發表

坦白講!我未有細路之前!成世仔都未打過飛機!但係自從有咗個細路之後!就耐不耐都要打一次!😑😑😑
x2 其實都係, 未有 B 時一星期至少一次, 有左 B 后變左 1 個月多才有 1 次...
尼 B 真係魔怪來的....

回覆 引用 TOP

有時摸,都話我非禮;真軍,唔好諗

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-6-9 11:36 PM 發表

你估D女人實有求必應的咩

求兩次, 佢唔想, 都費事求啦, 成日都自己打.
你講出重點來

回覆 引用 TOP

我黎m就幫老公口口出野!呢啲野好睇大家共識

生左仔之後
身份就唔係老婆
係你個仔既阿媽

睇得明既就會明....

[img]http://img221.imageshack.us/img221/941/43169010150559742463697f.jpg

回覆 引用 TOP

我打飛機係為左令精子數目減少,
減低懷孕機會

回覆 引用 TOP

點睇結果

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 堅不可摧 於 2017-5-25 04:25 PM 發表

女人真係好大問題 都唔要求你擔擔抬抬
淨係要求你唔好格手格腳都好難
好一句格手格腳--成套詠春都打到出黎添呀!想埋佢身都幾難

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。