• 瀏覽: 8,456
  • 回覆: 28
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 lilykong0816 於 2017-5-26 12:23 PM 發表

肥左3kg ,我唸都叫正常,我睇醫生,都無叫我注意
係吖,咁就好囉。我哋加油😘😘

回覆 引用 TOP

我都係17週重左2kg,姑娘話之後會每星期重一磅

引用:
原帖由 ADO7788 於 2017-5-30 05:29 AM 發表

我都係17週重左2kg,姑娘話之後會每星期重一磅
應該姑得啱。
只要BB健康康康咁出黎,就咩都直得。

依加我bb約20週。重左4kg. 但我bb目前心藏出現問題,我都唔道有無機會繼續重下去。

希望星期四產檢有奇積出現。

回覆 引用 TOP

我都系17週,不過未重過!都系105磅,e生話bb size正常!到而家我d同事話似肚腩多過有左

引用:
原帖由 mmeow' 於 2017-6-11 11:28 AM 發表

我都系17週,不過未重過!都系105磅,e生話bb size正常!到而家我d同事話似肚腩多過有左
唔冼擔心。
過多兩周開始明顯唔同,現在我BB約21周,肚仔比之前大左好多好多,比懷孕前重左5kg.

但我BB有先天嚴重心藏問題,還唔知BB可否有幸黎到呢個世界

上星期做左芯片檢測,報告22號才出。
這檢測可測到心藏問題會否影響其他器官功能而導至影響發育。

我BB嘅命運已交託芯片檢測結果😭😭

我去到廿幾週先開始重,去到廿週尾開始重得快,但全個孕期我重得個25磅

引用:
原帖由 happygirl888 於 2017-7-15 11:08 AM 發表

我去到廿幾週先開始重,去到廿週尾開始重得快,但全個孕期我重得個25磅
我BB依家27WS 重左8kg, 唔知是否正常??

回覆 引用 TOP

我16w 之前孕吐瘦左 依家就未見有重 有時太眼訓食小左餐仲會輕左1kg 輕輕重重咁 未見突破

引用:
原帖由 yubaby1212 於 2017-7-15 07:22 PM 發表

我16w 之前孕吐瘦左 依家就未見有重 有時太眼訓食小左餐仲會輕左1kg 輕輕重重咁 未見突破
當時我bb已經係重左2-3kg.
我現在好明顯肥左,周身都係肉。胸部大左2-3級,感到好重

咁,現在你見唔見肚??

我坐左4kg🙈🙈
但我都唔係食好多野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心中富有已足夠 於 2017-7-15 07:44 PM 發表

當時我bb已經係重左2-3kg.
我現在好明顯肥左,周身都係肉。胸部大左2-3級,感到好重

咁,現在你見唔見肚??
見見地咖 似食濟左 冇人讓座

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心中富有已足夠 於 2017-6-11 12:31 PM 發表

唔冼擔心。
過多兩周開始明顯唔同,現在我BB約21周,肚仔比之前大左好多好多,比懷孕前重左5kg.

但我BB有先天嚴重心藏問題,還唔知BB可否有幸黎到呢個世界

上星期做左芯片檢測, ...
照結構既時候發現?

回覆 引用 TOP

2kg

回覆 引用 TOP

20週,2.7kg,現時約105磅

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]