• 瀏覽: 1,990
  • 回覆: 13
Xxxx

引用:
原帖由 鎮汝 於 2017-4-14 01:15 AM 發表

事件係咁。。
我同女友未開始之前
有個男仔想追佢
但追左好耐都追唔到
咁我女友生日月份的時候
佢幫我女友帶左手觸..但手觸好細..帶左就除唔返..但果陣時我同女友未一齊...
搞到唔知點算好..我見到個手觸就好眼 ...
除唔番?

有無人可以講下係咩手鐲

引用:
原帖由 datingnowhk 於 2017-4-14 04:02 PM 發表

除唔番?

有無人可以講下係咩手鐲
係玉果d手觸 細細隻剛剛好咁帶到
佢之前仲要試過拖我女友隻手
我真係好憎佢 想佢死咁濟。。

引用:
原帖由 鎮汝 於 2017-4-14 05:18 PM 發表

咁你女朋友都應該好想除左佢?

ay

回覆 引用 TOP

真係咁想除咪敲爛佢lor... 有幾難 除非係你女朋友想keep住佢啦...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鎮汝 於 2017-4-14 05:18 PM 發表

Hahaha!
肯定你女朋友只係好鍾意隻觸,唔鍾意個男人!我都試過,有男人送野比我,我鍾意件野成日用。bf視佢為眼中釘。次次見親我用,都望住我,但又無話我。後黎我扔左lu~
其實,一個追左你gf幾年都追唔到的男人,你gf唔會鍾意佢ga la。一定唔會放佢係心入面!你有無同女朋友講過你感受?你一講左,自此你女朋友一見到隻觸,心入面只會諗起自己bf咁緊張自己。就算對住隻觸甜笑都係因為諗起你~

中爆個手鐲咪得lo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tondluohs 於 2017-4-14 11:52 PM 發表

Hahaha!
肯定你女朋友只係好鍾意隻觸,唔鍾意個男人!我都試過,有男人送野比我,我鍾意件野成日用。bf視佢為眼中釘。次次見親我用,都望住我,但又無話我。後黎我扔左lu~
其實,一個追左你gf幾年都追唔到的男 ...
佢而家夾硬除左~~
不過係辛苦左d~~因為都幾痛
我而家都舒服曬了

回覆 引用 TOP

你d性格咁火爆,女友俾人追下就下下想個男仔死又剩,如果女友仲同ex見面,有講有笑,你咪爆炸……

依d高壓火爆行為冇咩人受得住,亦係吾成熟嘅表現,要改

[ 本帖最後由 koikeaya 於 2017-4-18 09:26 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 koikeaya 於 2017-4-18 09:19 AM 發表

你d性格咁火爆,女友俾人追下就下下想個男仔死又剩,如果女友仲同ex見面,有講有笑,你咪爆炸……

依d高壓火爆行為冇咩人受得住,亦係吾成熟嘅表現,要改
佢同其他男性朋友傾下見面無咩所謂..
係呢個男仔到而家知道佢有男友仲成日打我女友主意
所以我好憎佢。。。。

你送多1,2件手色比你女朋友,佢帶厭自然會換你送啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鎮汝 於 2017-4-18 10:54 AM 發表

佢同其他男性朋友傾下見面無咩所謂..
係呢個男仔到而家知道佢有男友仲成日打我女友主意
所以我好憎佢。。。。
除左就好

都比番樓主睇番,參考下

https://www.datingnow.com.hk/single-post/2017/04/20/EX送既野,要揼嗎?

回覆 引用 TOP

你買個一模一樣俾佢咪得, 刻埋你地個名, 同佢講, 以後要戴, 戴呢對.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]