• 瀏覽: 2,804
  • 回覆: 44
女友話想暫停下大家關係 , 會想冷靜下
因為佢覺得佢有時好固執, 硬頸, 同覺得我唔夠成熟
OK...咁咪冷靜左一個月...
呢一個月當然.有時我都會接下佢放工咁..whatsapp
但問佢星期6日.出唔出黎見面. 佢係話唔想. 俾D空間.
直至尋日直情話唔想拖拖拉拉

其實佢唔係唔鍾意我. 只係佢可能覺得冇信心..睇唔到將來

想問我係咪應該俾佢冷靜下先.
但我又好驚唔搵佢.  就咁完左.

應該點做好?

熱賣及精選
疊埋心水等收肥佬信啦
唔想見大概只係留俾其他對手姐
仲係冧你見少日傾少陣都唔制啦

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2017-4-11 11:57 AM 發表

疊埋心水等收肥佬信啦
唔想見大概只係留俾其他對手姐
仲係冧你見少日傾少陣都唔制啦
佢唔係D咁既人.  佢只係工作大壓力. 唔想放工仲要煩感情野

引用:
原帖由 大巨 於 2017-4-11 11:06 AM 發表

女友話想暫停下大家關係 , 會想冷靜下
因為佢覺得佢有時好固執, 硬頸, 同覺得我唔夠成熟
OK...咁咪冷靜左一個月...
呢一個月當然.有時我都會接下佢放工咁..whatsapp
但問佢星期6日.出唔出黎見面. 佢係話唔想. 俾 ...
講真佢唔係唔愛你 只係佢長大左 現實左
相處耐左 大家啲缺點現哂形
而佢… 開始覺得同你拍拖有啲難頂
相愛唔等於相處到 你身上冇佢想要嘅將來
愛你 但係時候顧下生活
有情 飲水都係會餓

引用:
原帖由 大巨 於 2017-4-11 12:28 PM 發表

佢唔係D咁既人.  佢只係工作大壓力. 唔想放工仲要煩感情野
你要打飛機我都冇法
正如D囡囡拒絕既理由係:我宜家唔想拍拖,想專注xxx
其實根本就廢話兼搭假
轉個頭又拍左另一個
馬上搬龍門話感覺黎到擋唔住
我個人就完全唔介意講事實,但有D人就偏偏喜歡講大話,自以為善意謊言,拆穿既謊言比真相更醜陋

Hi 大巨,

女友己話 '暫停大家關係',呢到我當大家已經唔係男女朋友關係。

咁依家你只係要諗想主動去收復關係 (變番男女朋友),定係繼續呢種唔係男女朋友關係但係可以接佢放工既生活。

如果你 OK 後者其實無野要煩惱。

PS 你唔搵佢,佢一定會搵你

AY

end

贏了經驗,沒有輸尊嚴
引用:
原帖由 datingnowhk 於 2017-4-11 01:34 PM 發表

Hi 大巨,

女友己話 '暫停大家關係',呢到我當大家已經唔係男女朋友關係。

咁依家你只係要諗想主動去收復關係 (變番男女朋友),定係繼續呢種唔係男女朋友關係但係可以接佢放工既生活。

如果你 OK 後者其實無 ...
hi.  
當然係前者.  咁依家點做?
點解你覺得唔搵佢..佢會搵返我呢?

引用:
原帖由 野獸x淫娃 於 2017-4-11 01:00 PM 發表

講真佢唔係唔愛你 只係佢長大左 現實左
相處耐左 大家啲缺點現哂形
而佢… 開始覺得同你拍拖有啲難頂
相愛唔等於相處到 你身上冇佢想要嘅將來
愛你 但係時候顧下生活
有情 飲水都係會餓
我好肯改變架....可以改

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2017-4-11 01:17 PM 發表

你要打飛機我都冇法
正如D囡囡拒絕既理由係:我宜家唔想拍拖,想專注xxx
其實根本就廢話兼搭假
轉個頭又拍左另一個
馬上搬龍門話感覺黎到擋唔住
我個人就完全唔介意講事實,但有D人就偏偏喜歡講大話,自以 ...
真係一定會係咁咩.......

引用:
原帖由 大巨 於 2017-4-11 03:05 PM 發表

hi.  
當然係前者.  咁依家點做?
點解你覺得唔搵佢..佢會搵返我呢?
想知多少少

你地 '冷靜左一個月' 呢件事之前有無發生過d咩大單野?

我個日就明明見佢拖住第二個

引用:
原帖由 datingnowhk 於 2017-4-11 03:22 PM 發表

想知多少少

你地 '冷靜左一個月' 呢件事之前有無發生過d咩大單野?
我去左佢屋企食飯, 佢因為OT後尾先返到, 佢覺得我語氣差, 冇體諒OT,
e.g. 掛住睇電視, 語氣差, 佢屋企人話打牌. 佢覺得好攰唔想打.  

但其實我唔係語氣差,呢樣真係誤會左我 掛住睇電視呢樣真係衰,.我都事後有講對住了, 至於打牌, 因為我個陣失業, 唔想打..
但佢可能覺得己經OT 好攰.... 但我聽唔到佢話唔想打,  跟住佢氣沖沖去打左打牌...   其實同我講唔想打, 我會照好樂意去打....又或者可能我唔細心... 真係個下聽唔到

但之後佢都己經話唔關呢件事, 唔洗再為呢件事解釋. 其實一直大家都有問題咁話..唉

塵世間一條迷途小毒L
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]