• 瀏覽: 52,210
  • 回覆: 100
  • 追帖: 3
+2
我T back都唔方便週圍掛,要掛係自己房,仔大都會唔太好

我仲讀緊書,係普通學生,我平日有著t-back,
老實講全班女同學得我一個著

都多人著既

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-4-17 12:14 AM 發表
我仲讀緊書,係普通學生,我平日有著t-back,
老實講全班女同學得我一個著
是否妳媽咪買比妳。

引用:
原帖由 Melmelee 於 2017-4-23 11:00 AM 發表

是否妳媽咪買比妳。
係我自己買, 以前媽咪買d款好老土, 自己買先可以買 t-back

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-4-4 08:43 AM 發表
發覺好少香港少女著t-back ,多數都係成熟女士同外籍人士甚至外傭 都有著。 係咪香港啲女仔接受唔到?
都唔會畀人睇到,冇話外觀接唔接受到,但係我覺得好唔舒服!

我又係因為屋企人見到會罵我
所以我d tback全部放曬係男友家

應該唔會舒服卦

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-4-26 07:32 AM 發表

咁咪即係每次著完都要放喺男友屋企,佢幫你洗
唔洗佢幫我洗啦當然男人點可以幫女人洗底褲 我係呢方面比較古老思想。
我係每次著完,臨走前換番自己啲底底(三角)就會洗乾淨涼乾佢,到時到候叫男友收起放入櫃。

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-4-26 06:03 PM 發表

其實我嘅意思係話 ,你男朋友將你啲內衣放入洗衣機度,並不是話你男友用手幫你洗內衣。 你話每次走之前都會喺你男友屋企換返條三角褲咁咪即係話每次你去男友屋企都會除咗條三角褲換返條t-back ...
係我自己用手洗 佢唔會放入機洗。
係呀!換黎換去,有時我唔想就唔會換。
首先啦我一向習慣手洗底褲,所以一定唔會放落機洗;第二,草埋一次過先洗咁唔衛生 ,你自己平時啲底褲會唔會草埋幾日先洗呀?我就唔會

[ 本帖最後由 katy0413 於 2017-4-26 06:12 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-4-26 07:32 AM 發表

咁咪即係每次著完都要放喺男友屋企,佢幫你洗
如果妳只是著比妳男友睇不如買D平的著完就吾要。

引用:
原帖由 linawonglaina 於 2017-4-25 10:52 PM 發表
應該唔會舒服卦
我初初著都驚會唔舒服, 著幾次習慣左就舒服, 之後仲越買越多