• 瀏覽: 477,047
  • 回覆: 2,703
  • 追帖: 86
+348
請問師兄 呢粒如何?
Gia7371444654
8萬頭

GIA#1383081247
G colour, 1.27G, si1 3 ex non
$63000
請問這個買得過嗎?求賜教🙏

以上網友請見諒,近月忙於採購未能抽空回覆🙏🏻

求指教,有睇過實物,Crystal唔係黑色,但底部有indented natural同natural,上網睇話一定要避開,但我見又好小,唔知影響大唔大😩$57800值得購買嗎?🙏🏻

引用:
原帖由 雪榚小妹 於 2021-10-6 11:25 PM 發表
求指教,有睇過實物,Crystal唔係黑色,但底部有indented natural同natural,上網睇話一定要避開,但我見又好小,唔知影響大唔大😩$57800值得購買嗎?🙏🏻
自己接受到就可以

請問呢2粒石邊粒好啲?價錢2粒都5萬中,合理嗎?謝謝

附件

9BDF7F2C-B70B-4181-8B9B-9CBD5932F010.jpeg(163.36 KB)

2B9BC4B8-997E-4CF4-9CBC-119F43E2E073.jpeg(203.63 KB)

引用:
原帖由 0525 於 2021-10-31 03:09 PM 發表
請問呢2粒石邊粒好啲?價錢2粒都5萬中,合理嗎?謝謝
看你接唔接受到粒石裂

樓主幫幫忙睇下
GIA 640535351388
因為平差唔多一半,唔知買唔買好
希望幫幫忙比D意見

樓主請幫忙睇睇
因為平唔知買唔買好
呢D石正常應該幾錢買合理
麻煩幫忙比D意見,萬分感激🙏🙇‍♂️

引用:
原帖由 愛錫女人 於 2021-12-26 09:53 AM 發表
樓主請幫忙睇睇
因為平唔知買唔買好
呢D石正常應該幾錢買合理
麻煩幫忙比D意見,萬分感激🙏🙇‍♂️
GIA正確是6405351388

引用:
原帖由 愛錫女人 於 2021-12-27 12:01 AM 發表

GIA正確是6405351388
呢啲唔值錢

如果呢粒呢 7376172440 , THX

樓主請幫忙睇睇,求婚用Budget有限12-15K

萬分感激

樓主有冇樓上鋪介紹?thx

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]