• 瀏覽: 20,257
  • 回覆: 56
  • 追帖: 5
我見到有個Ulthera優惠廣告,$888全面不限發數,我尋日做左,真係用Ulthera部機做,仲有埋美國FDA認証比我睇。超推薦

熱賣及精選
引用:
原帖由 水果冰淇淋 於 2017-3-12 04:57 PM 發表

我見到有個Ulthera優惠廣告,$888全面不限發數,我尋日做左,真係用Ulthera部機做,仲有埋美國FDA認証比我睇。超推薦
正版機邊有可能咁平

引用:
原帖由 MSPINKY 於 2017-3-12 11:01 PM 發表

正版機邊有可能咁平
我可能冇妳甘認識甘專業啦可能,我就只係知佢有SHOW齊晒美國FDA認証,同埋有醫生主場,仲要先比晒資料我睇,再做埋療程,先比錢,總數我就比左$888啫。我都想SIS妳指教下大家點分真假,除了美國FDA認証外?

你知唔知有好多大6生產既山寨版Ulthera同原廠美國版看上去一樣,上年海關都捉過用假機啲美容院啦!現在香港好多嘢都似大6咁,假機丶假証書、假醫生乜都有。反而佢show晒比你睇資料仲顯得假。

Ulthera 會比thermage 更痛嗎?
我之前做過 thermage同埋ultraformer
嚟緊想try try ulthera
但又怕痛
因為我覺得thermage都好痛

引用:
原帖由 Acneabcde 於 2017-4-4 09:21 PM 發表

Ulthera 會比thermage 更痛嗎?
我之前做過 thermage同埋ultraformer
嚟緊想try try ulthera
但又怕痛
因為我覺得thermage都好痛
我覺得ok~唔會話痛到接受唔到

Sis, 可以pm詳情嗎?謝
引用:
原帖由 minnie1028 於 2017-2-26 12:19 AM 發表

我搵醫生做全面連雙下巴位 $18000 500線,另加$1888 要多100線~total 600線唔洗兩萬~呢個價我覺得真心低~

引用:
原帖由 水果冰淇淋 於 2017-3-12 04:57 PM 發表

可pm被我?thx

其實係,有時寧願比多少少用部好D既機

現在就算見倒部機都未別係真,之前倍朋友去乜嘢美容展掃平貨見到好多大陸做既Ulthera機,同真既一模一樣,只要2萬幾,好嚇人!

我想做,但驚好痛

引用:
原帖由 goalxo 於 2017-6-21 01:01 AM 發表

我想做,但驚好痛
又唔會痛, 係熱囉~ 有d會用麻藥, 咁就會無感覺~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]