註冊 登入

鑑證師為你解除疑問

引用:
原帖由 kwan_354_2 於 2017-1-24 04:36 PM 發表

哦,明白!James Allen 會否較為可靠?
問過佢地果邊, 檢查過話應該冇奶!
其它問題呢?有冇睇完話你知?重要的事情說第三次,因為價格不合理小心中招,祝你好運!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 milo0911 於 2017-1-24 04:39 PM 發表

其它問題呢?有冇睇完話你知?重要的事情說第三次,因為價格不合理小心中招,祝你好運!
師兄可唔可以教下我應該叫佢檢查D咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwan_354_2 於 2017-1-24 04:41 PM 發表

師兄可唔可以教下我應該叫佢檢查D咩?
不用檢查了,粒石一定有一些隐藏問題!重要的事情說四次,價格不合理除非老闆是你的爸爸!

回覆 引用 TOP

大家覺得以上這粒靚唔靚?超抵FVS1冇營光!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milo0911 於 2017-1-24 05:43 PM 發表

大家覺得以上這粒靚唔靚?超抵FVS1冇營光!
請問點抵法?表面上看幾好但好似大師話中有意哦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickson22 於 2017-1-24 09:40 PM 發表

請問點抵法?表面上看幾好但好似大師話中有意哦?
GVS1的價格,因為有奶,雖然看似有八箭但其實車工只是3vg

回覆 引用 TOP

唔該哂樓主。咁應該值幾多? 而家大的8萬小的6萬。

再一次感謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elvikachai 於 2017-1-25 05:33 AM 發表

唔該哂樓主。咁應該值幾多? 而家大的8萬小的6萬。

再一次感謝
大的七萬內,小的不值買車工奇差比例不好,靚的Vg都好過佢,不過評級制度如此冇計!50k只值

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milo0911 於 2017-1-24 11:24 PM 發表

GVS1的價格,因為有奶,雖然看似有八箭但其實車工只是3vg
我都估到一二,師兄要多啲交流吓睇石心得!

回覆 引用 TOP

樓主車工奇差何以見得? GIA是3EX喎

Thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elvikachai 於 2017-1-25 01:00 PM 發表

樓主車工奇差何以見得? GIA是3EX喎

Thanks
冠角超细,冠部超扁頭,上身扁下身厚可以用畸形來形容,每個數據都是獨立鑒證,但是組合起上嚟可以好差,呢個也就是3EX可以好差的原因!

編輯
]

回覆 引用 TOP

想請問gia 5243003629 and 5246289799好唔好?thx

暮曉春來遲   先于百花知   歲歲種桃樹   開在斷腸時

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 byrony2k 於 2017-1-25 05:08 PM 發表

想請問gia 5243003629 and 5246289799好唔好?thx
老實說兩粒都唔好,貪平選第二粒啦15k以下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 byrony2k 於 2017-1-25 05:08 PM 發表

樓上師兄已俾咗答案,買細粒啲靚啲啦,唔好浪費錢個人見意!

回覆 引用 TOP

請教GIA 6241680411 GIA 1172877212 的車工比例是否極佳? 價值是?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。