• 瀏覽: 112,075
  • 回覆: 567
  • 追帖: 17
第一時間想搵涼涼、脾脾😭吖,磅數131磅,越來越肥,越食越少⋯⋯

引用:
原帖由 pzozizuz 於 2016-8-28 06:50 PM 發表

第一時間想搵涼涼、脾脾😭吖,磅數131磅,越來越肥,越食越少⋯⋯
今朝唔記得上磅

嘩, 你一餐都飲好多水喎

...幫朋友一齊做運動減啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JustaHKman 於 2016-8-29 03:18 PM 發表

嘩, 你一餐都飲好多水喎
16:30 午餐晚餐 :豆角蘋果

引用:
原帖由 pzozizuz 於 2016-8-29 08:52 AM 發表

今朝唔記得上磅
減肥可以食而份早餐嗎?份量好似幾多,好豐富,至少有2至3份肉,2至3份穀,仲有杯野飲都應該甜,同埋煎火腿都油唔油...?

早餐咁豐富,午餐同晚餐咪要拉上補下返?

回覆 引用 TOP

this breakfast sucks.
you should prepare your own breakfast at night. more fibre and lean protein.

dinner and lunch is too dull and little, you cannot sustain on these

回覆 引用 TOP

火腿其實係化學野加大量澱粉的垃圾,蛋白質含量極低

早餐食水果,番薯/意粉 , 蛋,咖啡走甜 , 意粉怕冇味可買鬼佬茄汁,759有售,唔係點薯條果D,係稀好多的

水果如果係高糖份的話,澱粉請減少1/4 至一半

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pzozizuz 於 2016-8-29 06:06 PM 發表

16:30 午餐晚餐 :豆角蘋果
豆角望落去都油,每日2份水果,細蘋果就可以食兩個,大蘋果就1個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yahoo_ooo 於 2016-8-29 07:39 PM 發表

減肥可以食而份早餐嗎?份量好似幾多,好豐富,至少有2至3份肉,2至3份穀,仲有杯野飲都應該甜,同埋煎火腿都油唔油...?

早餐咁豐富,午餐同晚餐咪要拉上補下返?
我咖啡冇糖,通粉湯底唔會飲,炒豆角比正常炒餸少一倍油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 plain6pcheese 於 2016-8-29 08:19 PM 發表

火腿其實係化學野加大量澱粉的垃圾,蛋白質含量極低
火腿係呢d吖?真係唔知喔

回覆 引用 TOP

我覺得個早餐都算係有限制地盡量健康喎 通粉黑咖啡恰旦😱😱係塊火腿油啲姐...夠飽既話塊多士比同事食😁😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blue__ 於 2016-8-29 09:24 PM 發表

我覺得個早餐都算係有限制地盡量健康喎 通粉黑咖啡恰旦😱😱係塊火腿油啲姐...夠飽既話塊多士比同事食😁😁
講得好,晚餐食完以家餓了,格硬頂緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pzozizuz 於 2016-8-29 09:16 PM 發表

火腿係呢d吖?真係唔知喔
火腿係加工食物,丸類都係加工食物,減肥最好唔好食,或食ge 份量要少d.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]