[其他] 男友為咗枝saxophone而同我分手(更新2)

老老實實 , 樓主你係咪成日發脾氣 ?

如果係 , 咁呢d係積落既事 , 扔爛個色士風係導火線
如果唔係 , 咁佢一時火遮眼嬲得滯先講分手

總之扔野點都係你唔岩 , 好好控制你既情緒

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Botswana 於 2015-11-3 21:09 發表
今日放咗工返到佢男友剩係講話已經同咗我父母講分手,仲話下次揀女朋友會小心啲。咁係咪佢已經放棄咗我,冇得返轉頭?
人哋咁講,妳仲唔死開呀,唔知衰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Botswana 於 2015-11-3 15:02 發表

補充多少少
其實我地因為車嘅問題而嘈,我一直想男友買車,但男友想節省啲唔想買,嘈嘈下男友突然講咗句你咁想要車咪同第二個男仔一齊,就係咁簡單。之後我好嬲就扔佢枝saxophone更新小小,男友話我要係星期四晚前要搬番走我嘅野離開佢屋企,我打算到時賴死唔走希望可以挽留佢,佢應該唔會咁衰趕走我更新:雖然買唔番佢個款saxophone,但我都準備自己岀錢買番部接近個款比佢,希望今晚可以打動佢嘅心
人蠢真係無藥醫

戥你老豆老母可憐

如果我係你條仔 , 你咁做 , 我會更加討厭你

仲有 , 記住POST返今晚最後結果 , 唔該

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雷蟹 於 2015-11-5 17:24 發表

唔肯走咁cheap。。好心自動消失啦。
呢樣咪夠晒乞人憎咯 , 樓主塊臉皮厚到呢 .....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tungpo 於 2015-11-5 18:16 發表

上咗報紙了,係咪目的已達?
幾時上o架 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Botswana 於 2015-11-3 15:02 發表

更新 今日番到佢屋企見到男友同埋另外一個女人一齊,我心錜分咗手幾日咁快有第二個,有冇理過我感受,我沖過去同個女人開片,男友竟然幫佢,仲搶埋我條鎖匙,趕我走拉我出門口,仲大叫以後唔想見到我,估唔到佢會咁對我,已死心
你個ex做得好 , 今時今日既結果都係你一手造成 ; 與人無尤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smalllllll 於 2015-11-6 09:48 發表

結局好膠
理佢膠唔膠 ; 結果都係樓主畀人飛

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。